Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Răzvan Marin poate rata primul meci al lui Cagliari în noul sezon de Serie A! Ce s-a întâmplat

Bianca Dumitru

Publicat 21/08/2021 la 15:25 GMT+3

Răzvan Marin ar putea rata startul noului sezon al Serie A. Românul are probleme medicale și este incert pentru duelul dintre Cagliari și Spezia, care va avea loc luni, de la ora 19:30.

Răzvan Marin

Credit imagine: Getty Images

Echipa lui Răzvan Marin, Cagliari, debutează în noul sezon din Serie A luni, de la ora 19:30, în compania celor de la Spezia. Românul ar putea rata acest prim meci oficial din campionat din cauza unor probleme medicale.
Potrivit publicației L'Unione Sarda, mijlocașul de 25 de ani a resimțit dureri la glezna dreaptă în timpul antrenamentului de vineri, iar staff-ul tehnic a decis să-l scoată de pe teren, luând în considerare să-l lase în afara terenului în primul meci din Serie A, pentru a nu risca o accidentare serioasă.
Antrenorul Leonardo Semplici este optimist că Răzvan Marin, pe care îl consideră unul dintre jucătorii de bază ai lui Cagliari, va fi apt pentru partida cu Spezia, românul urmând a se antrena individual până luni.
Împrumutat de italieni în septembrie 2020, Marin a impresionat în Serie A, atrăgând atenția mai multor cluburi importante. În această vară, Cagliari le-a plătit celor de la Ajax 10 milioane de euro, transferându-l definitiv pe românul cotat de site-ul transfermarkt.com la 15 milioane de euro, care a semnat un contract valabil până în iunie 2025.
Manchester City - Norwich va fi sâmbătă de la ora 17.00 pe Eurosport 1

Debut cu dreptul pentru Răzvan Marin în noul sezon

Răzvan Marin a debutat pentru Cagliari în sezonul 2021/22 în meciul cu Pisa din turul 2 al Cupei Italiei. Mijlocașul român de 25 de ani a deschis scorul în minutul 28, după o acțiune personală finalizată excelent. Marin a centrat și la cornerul din care a rezultat golul al doilea și a fost desemnat omul meciului.
Partida s-a încheiat cu scorul de 3-1 pentru Cagliari, care în turul 3 al Cupei Italiei îi va întâlni pe cei de la Cittadella.
Program Premier League, etapa a 2-a - 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo