Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Schimbări la AS Roma! Jose Mourinho vrea să scape de 8 jucători! Cum arată lista neagră a tehnicianului

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 09/07/2021 la 18:30 GMT+3

Jose Mourinho a fost așteptat cu mare fast în Italia, acolo unde a început pregătirea cu AS Roma. Tehnicianul s-a pus deja pe treabă și vrea să se despartă de 8 jucători.

Federico Fazio of AS Roma celebrates his first goal during the Serie A match between Brescia Calcio and AS Roma at Stadio Mario Rigamonti on July 11, 2020 in Brescia, Italy.

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Răzvan Cîrceag
Tehnicianul portughez se pare că are planuri mari pentru AS Roma, motiv pentru care lotul "giallorossilor" va suferi câteva modificări importante. Sky Sports Italia scrie că Jose Mourinho a alcătuit deja o listă cu 8 fotbaliști care vor pleca. Aceștia deja nu se mai antrenează și nu vor începe noul sezon.
Lista neagră a lui Jose Mourinho
  • Pedro - 33 de ani, mijlocaș
  • Justin Kluivert - 22 de ani, mijlocaș
  • Robin Olsen - 31 de ani, portar
  • Steven Nzonzi - 32 de ani, mijlocaș
  • Davide Santon - 30 de ani, fundaș
  • Javier Pastore - 32 de ani, mijlocaș
  • Ante Coric - 24 de ani, mijlocaș
  • Federico Fazio - 34 de ani, fundaș
CAVANI, DORIT DE MOURINHO LA ROMA
În perioada următoare este de așteptat ca Roma să oficializeze mai multe transferuri. Presa din Italia a scris că Granit Xhaka și Rui Patricio de la Wolves sunt foarte aproape de a semna cu romanii. Aducerea unui atacant este un alt obiectiv clar.
Recent, Jose Mourinho și-a stabilit principala țintă pentru această perioadă de mercato. Este vorba despre Edinson Cavani, jucător legitimat la Manchester United. Atacantul în vârstă de 34 de ani a fost protagonistul unor zvonuri privind transferul la AS Roma, jurnaliștii de la Daily Star scriind recent că oficialii italienilor au ajuns la un acord cu fotbalistul.
MOURINHO, IMPRESIONAT DE ROMA: "ÎMI ERA DOR DE ITALIA!"
11 ani a fost Mourinho despărțit de Serie A. Prima experiență a fost una senzațională, la Inter Milano, în perioada 2008-2010. Atunci, portughezul a reușit să câștige tripla: Liga Campionilor, titlul în Serie A și Cupa Italiei. Acordul semnat de Mourinho cu Roma este valabil până în 2024.
"Este un oraș frumos, dar nu de asta am venit la Roma, nu sunt în vacanță. Oricum, ziariștii de aici sunt incredibili, mi-am schimbat numărul de telefon de 3 ori și tot l-ați aflat. Îmi era dor de Italia.
Iar când vorbim de fotbalul italian, vorbim de finaliștii de la Euro 2020, iar cei mai mulți jucători ai 'Squadrei Azzurra' sunt din Serie A. Dacă acest campionat nu e considerat unul de top, atunci trebuie să muncim mai mult. Eu sunt la Roma, deci sunt și în slujba fotbalului italian.
Dar voi știți că eu nu sunt simpatic când mă apuc de treabă, trebuie să-mi apăr echipa. Sunt antrenorul Romei, nu vreau să fiu în altă parte. Am multe de făcut. Nu vreau să intru în polemici, sunt mai matur, dar voi sări mereu să-mi apăr echipa", a declarat "The Special One".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo