Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Spinazzola a anunțat când revine pe teren! Ce spune despre transferul la Inter: "M-a durut!"

Andrei Bobeica

Publicat 23/07/2021 la 19:58 GMT+3

Fotbalistul Romei și al echipei naționale a Italiei, proaspăt campioană europeană, după ce a cucerit Euro 2020, Leonardo Spinazzola a anunțat când revine pe teren, după accidentarea suferită la turneul final, în partida contra Belgiei

Italy's defender Leonardo Spinazzola (L) and assistant coach Daniele De Rossi walk on the pitch after winning the European Championship trophy after Italy won the UEFA EURO 2020

Credit imagine: Getty Images

Italia a câștigat Euro 2020 în finala contra Angliei, de pe Wembley, la lovituri de departajare. Dar în sferturi, contra Belgiei, Squadra Azzurra a suferit o pierdere importantă. Spinazzola s-a accidentat și va lipsi o perioadă lungă de pe teren.

Spinazzola a anunțat când revine pe teren

Fotbalistul Romei a oferit un interviu pentru Il Romanista și a făcut un anunț suprinzător despre revenirea sa pe teren.
"În noiembrie voi fi disponibil antrenorului pentru a începe să joc din nou. În capul meu există doar această dată. Alții au reușit, voi încerca și eu. Știu foarte bine că sunt cei care vorbesc despre ianuarie, februarie și poate chiar martie, dar spun că în noiembrie mă voi întoarce pe teren. Poate mă înșel, vom vedea. Acum mă odihnesc, după atâtea zile foarte aglomerate, cu familia, puțin la mare. E nevoie de puțină odihnă. Am sărit mult pentru a sărbători, dar pentru victoria de la Campionatul European aș putea sări și fără picioare.", a spus Spinazzola pentru sursa citată.
Inter plănuia să-l transfere pe Spinazzola în această vară, dar accidentarea fotbalistului le-a dat planurile peste cap.
"Transferul ratat la Inter? Da, m-a durut să fiu numit șchiop, din acel episod am găsit toată puterea din lume pentru a-mi reveni și a arăta tuturor ceea ce sunt. Acum nu mă mai sperie nimic. Sunt mult mai liniștit mental. Am cea mai bună meserie din lume, am o familie minunată și suntem bine. Ce aș mai putea cere?", a adăugat fotbalistul.

Despre relația cu Mourinho

Spinazzola a vorbit și despre noul antrenor al Romei, Jose Mourinho.
"Am vorbit cu el la telefon înainte de Campionatul European și apoi, când m-am întors la Trigoria. Am văzut un antrenament, primul amical. Pare o persoană bună. Dar poți obeserva imediat că este dur, este în multe feluri. Din ceea ce am auzit de la colegii mei, el a lăsat o impresie grozavă. Va putea da ceea ce a lipsit în ultimii ani? Sper că da, vom vedea în curând.", a mai spus Spinazzola.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo