Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Atacat înainte de AS Roma – Lazio, Mourinho răspunde ironic: "Am 25 de trofee și vreți să-i răspund unuia ca el?"

Irina Aldea

Publicat 20/03/2022 la 10:12 GMT+2

Derby della Capitale dintre AS Roma și Lazio s-a încins deja la nivel declarativ. Atacat de Zdenek Zeman înaintea meciului, Jose Mourinho a oferit o replică în stilu-i caracteristic.

Jose Mourinho

Credit imagine: Getty Images

Jose Mourinho a oferit un răspund în stilu-i caracteristic după ce Zdenek Zeman a criticat echipa antrenată de portughez. "Te aștepți ca un antrenor care a câștigat 25 de trofee să răspundă cuiva care a câștigat de două ori Serie B?", a spus Mourinho la conferința de presă premergătoare meciului super-duelului dintre AS Roma și Lazio, din etapa cu numărul 30 din Serie A.
Zeman a experimentat Derby della Capitale atât pe banca celor de la AS Roma, cât și pentru Lazio, așa că a fost întrebat pe cine consideră favorită în meciul din acest weekend. Actualul tehnician al celor de la Foggia a ales să meargă pe mâna lui Maurizio Sarri, așa că Mourinho a fost întrebat în conferința de presă dacă are vreun fel de răspuns pentru criticile lui Zeman.
CITEȘTE ȘI:

Mourinho, răspuns acid pentru Zeman, care a spuns că Lazio e favorită în Derby della Capitale

Mourinho nu a stat pe gânduri și a făcut un comentariu sarcastic: "Te aștepți ca un antrenor care a câștigat 25 de trofee să răspundă cuiva care a câștigat de două ori Serie B? Dacă îmi pui o întrebare despre Giovanni Trapattoni sau Fabio Capello, sunt bucuros să răspund, dar Zeman... te rog. nu pot", a spus Mourinho.
Totul a plecat de la un comentariu făcut de Zeman înaintea duelului dintre AS Roma și Lazio, programat duminică la ora 19: "Lazio e favorită. Sarri face o treabă mai bună, deja a oferit o identitate echipei. Mourinho nu s-a ridicat la nivel așteptărilor până în acest moment. Mă refer la calitatea fotbalului prestat. AS Roma nu arată că știe ce vrea pe teren", a spus Zdenek Zeman.
Înaintea returului Derby della Capitale din acest sezon, Lazio se regăsește pe locul al cincilea în Serie A, cu 49 de puncte, în timp ce AS Roma se află o poziție mai jos, cu un punct mai puțin. În meciul tur, la primul Derby della Capitale pentru Jose Mourinho și Maurizio Sarri, Lazio s-a impus cu 3-2.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo