Jose Mourinho a oferit un răspund în stilu-i caracteristic după ce Zdenek Zeman a criticat echipa antrenată de portughez. "Te aștepți ca un antrenor care a câștigat 25 de trofee să răspundă cuiva care a câștigat de două ori Serie B?", a spus Mourinho la conferința de presă premergătoare meciului super-duelului dintre AS Roma și Lazio, din etapa cu numărul 30 din Serie A.
Zeman a experimentat Derby della Capitale atât pe banca celor de la AS Roma, cât și pentru Lazio, așa că a fost întrebat pe cine consideră favorită în meciul din acest weekend. Actualul tehnician al celor de la Foggia a ales să meargă pe mâna lui Maurizio Sarri, așa că Mourinho a fost întrebat în conferința de presă dacă are vreun fel de răspuns pentru criticile lui Zeman.
CITEȘTE ȘI:
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42

Mourinho, răspuns acid pentru Zeman, care a spuns că Lazio e favorită în Derby della Capitale

Mourinho nu a stat pe gânduri și a făcut un comentariu sarcastic: "Te aștepți ca un antrenor care a câștigat 25 de trofee să răspundă cuiva care a câștigat de două ori Serie B? Dacă îmi pui o întrebare despre Giovanni Trapattoni sau Fabio Capello, sunt bucuros să răspund, dar Zeman... te rog. nu pot", a spus Mourinho.
Totul a plecat de la un comentariu făcut de Zeman înaintea duelului dintre AS Roma și Lazio, programat duminică la ora 19: "Lazio e favorită. Sarri face o treabă mai bună, deja a oferit o identitate echipei. Mourinho nu s-a ridicat la nivel așteptărilor până în acest moment. Mă refer la calitatea fotbalului prestat. AS Roma nu arată că știe ce vrea pe teren", a spus Zdenek Zeman.
Înaintea returului Derby della Capitale din acest sezon, Lazio se regăsește pe locul al cincilea în Serie A, cu 49 de puncte, în timp ce AS Roma se află o poziție mai jos, cu un punct mai puțin. În meciul tur, la primul Derby della Capitale pentru Jose Mourinho și Maurizio Sarri, Lazio s-a impus cu 3-2.
UEFA Europa Conference League
Jose Mourinho, "sanctificat" de fanii Romei! Imagini memorabile din capitala Italiei
06/05/2022 LA 17:36
Premier League
Mourinho și Simeone se bat pentru un jucător pe care Manchester United a plătit 55 de milioane de €
04/05/2022 LA 18:59