Om de bază în echipa pregătită de croatul Igor Tudor, Simeone jr. reușise doar două goluri în acest sezon, până la partida cu Lazio, în care a înscris de 4 ori.
De altfel, el a fost coleg în sezonul trecut la Cagliari cu Răzvan Marin. A fost transferat de Verona în această vară. A mai evoluat de-a lungul carierei sale la echipe precum River Plate, Genoa sau Fiorentina.
Diego Simeone are trei fii din prima căsătorie, și toți joacă fotbal. Giuliano joacă pentru echipele de juniori ale lui Atletico, iar Gianluca evoluează pentru Ibiza, în liga a treia din Spania.
Serie A
Tătărășanu și Ionuț Radu, considerați cei mai slabi portari din Serie A!
IERI LA 08:31

"Poker" de senzație reușit de Giovanni Simeone

Cel mai mare dintre băieții lui Diego Simeone, Giovanni a deschis scorul în partida cu Lazio în minutul 30, după un gol superb. Acesta a trimis un șut excelent, iar portarul nu a avut replică.
6 minute mai târziu, același Giovanni a înscris un nou gol fabulos, după un șut de la marginea careului. Balonul s-a dus în vinclul porții apărate de Reina.
La oaspeți, Ștefan Radu a debutat în acest sezon sub comanda lui Sarri după prelungirea contractului, însă nu a putut să contribuie la un rezultat pozitiv al echipei sale.
Imediat după pauză, Lazio a dat semne de revenire și a înscris prin Ciro Immobile, care a ajuns la cota 8 în acest sezon, fiind golgheterul din Serie A. Totuși, același Simeone a reușit hat-trick-ul în minutul 62, atunci când a marcat după o pasă foarte bună primită de la Gianluca Caprari.
În minutele de prelungiri, băiatul antrenorului de la Atletico Madrid a mai înscris o dată, de data aceastsa cu capul, după o centrare excelentă primită de la Davide Faraoni.
S-a terminat 4-1 pentru Verona, iar Giovanni Simeone este pe locul 2 în topul golgheterilor din Serie A, cu 6 reușite, la egalitate cu Joao Pedro.
În urma acestui rezultat, Verona a urcat pe 11, cu 11 puncte, iar Lazio a rămas pe locul 8, cu 14 puncte după primele 9 etape.
https://i.eurosport.com/2021/10/11/3235340.jpg
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Serie A
Kvaratskhelia e cu adevărat fenomenal! Nici măcar Maradona nu a avut un start atât de bun la Napoli
31/10/2022 LA 08:14
Serie A
Italienii anunță că Allegri va continua la Juventus doar până în vară! Cine ar urma să-l înlocuiască
28/10/2022 LA 12:53