Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

După Lukaku, Inter ar mai putea pierde un atacant! Fenerbahce este pe urmele lui Alexis Sanchez

Razvan Circeag

Publicat 25/08/2021 la 16:10 GMT+3

Fenerbahce caută să se întărească și vrea să-l transfere pe Alexis Sanchez de la Inter Milano.

Lukaku e Alexis Sanchez esultano per il gol in Parma-Inter - Serie A 2020/2021 - Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Fenerbahce ocupă locul 4 în noul sezon din Turcia, după primele două etape. Turcii vor să facă un transfer de răsunet și să-l aducă pe Alexis Sanchez, fotbalistul chilian trecut pe la echipe precum Barcelona, Arsenal sau Manchester United.
Sanchez a evoluat în 38 de partide pentru Inter, sezonul trecut – cel în care au cucerit și titlul în Serie A. Fotbalistul a reușit și 7 goluri plus 8 assist-uri. Italienii au avut deja o pierdere importantă în compartimentul ofensiv, după ce Lukaku a plecat la Chelsea. Cu toate acestea, se pare că sunt dispuși să îl cedeze și pe Alexis Sanchez.
Presa din Turcia informează că cei de la Fenerbahce sunt interesați de serviciile atacantului chilian și au demarat negocierile pentru acesta. Primele contacte au avut deja loc, între reprezentanții turcilor și agentul jucătorului. Cei de la Fener își doresc să îl convingă pentru semnarea unui contract pe 2 ani.

CRISTIANO RONALDO A PĂRĂSIT ANTRENAMENTUL lui Juventus!

CR7 a avut azi parte de un moment neplăcut la ședința de pregătire a grupării torineze. După un duel cu Alex Sandro, portughezul a căzut la pământ chiar pe brațul drept.
"Cu dureri mari, portughezul a rămas la pământ câteva minute, timp în care medicii lui Juventus l-au consultat atent", notează calciomercato.com.
Lusitanul a fost dus apoi la vestiare și nu s-a mai întors la ședința de pregătire, care abia începuse, lucru care i-a alarmat pe ziariștii italieni. Juventus îl va duce probabil să facă investigații suplimentare, temându-se ca nu cumva starul său să aibă nevoie de o orteză pentru următoarea perioadă.
Program Premier League - etapa a 3-a 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo