Fenerbahce ocupă locul 4 în noul sezon din Turcia, după primele două etape. Turcii vor să facă un transfer de răsunet și să-l aducă pe Alexis Sanchez, fotbalistul chilian trecut pe la echipe precum Barcelona, Arsenal sau Manchester United.
Sanchez a evoluat în 38 de partide pentru Inter, sezonul trecut – cel în care au cucerit și titlul în Serie A. Fotbalistul a reușit și 7 goluri plus 8 assist-uri. Italienii au avut deja o pierdere importantă în compartimentul ofensiv, după ce Lukaku a plecat la Chelsea. Cu toate acestea, se pare că sunt dispuși să îl cedeze și pe Alexis Sanchez.
Presa din Turcia informează că cei de la Fenerbahce sunt interesați de serviciile atacantului chilian și au demarat negocierile pentru acesta. Primele contacte au avut deja loc, între reprezentanții turcilor și agentul jucătorului. Cei de la Fener își doresc să îl convingă pentru semnarea unui contract pe 2 ani.
Liga
Bilbao - Barcelona 1-1. Depay a salvat formaţia blaugrana. Coşmar pentru Koeman în apărare
21/08/2021 LA 21:56

CRISTIANO RONALDO A PĂRĂSIT ANTRENAMENTUL lui Juventus!

CR7 a avut azi parte de un moment neplăcut la ședința de pregătire a grupării torineze. După un duel cu Alex Sandro, portughezul a căzut la pământ chiar pe brațul drept.
"Cu dureri mari, portughezul a rămas la pământ câteva minute, timp în care medicii lui Juventus l-au consultat atent", notează calciomercato.com.
Lusitanul a fost dus apoi la vestiare și nu s-a mai întors la ședința de pregătire, care abia începuse, lucru care i-a alarmat pe ziariștii italieni. Juventus îl va duce probabil să facă investigații suplimentare, temându-se ca nu cumva starul său să aibă nevoie de o orteză pentru următoarea perioadă.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205987.jpg
World Cup Qualification CONMEBOL
Messi s-a împăcat cu fotbalistul cu care a fost la un pas de bătaie în 2019! Mesajul postat pe net
07/06/2021 LA 07:25
World Cup Qualification CONMEBOL
Omagiu emoționant pentru Maradona la meciul Argentinei cu Chile! Cum arată statuia lui D10S
04/06/2021 LA 07:21