Zlatan Ibrahimovic este o personalitate în lumea fotbalului nu doar pentru performanțele sale de pe teren, ci și pentru ieșirile sale din afara acestuia. Aproape orice declarație a suedezului face înconjurul presei internaționale pentru că acesta vorbește fără scrupule despre orice subiect.
Zlatan a avut o părere pertinentă și atunci când a vorbit despre fostul său coechipier de la Milan, Hakan Calhanoglu. Turcul a petrecut 4 sezoane în tricoul "rossonerilor", dar a ales să plece liber de contract la Inter, pentru un salariu cu un milion de € mai mare.
Decizia lui Calhanoglu a stârniat furia fanilor Milanului, dar nici Ibrahimovic nu l-a uitat pe turc. Suedezul a declarat că Calhanoglu nu ar fi ajuns niciodată la Inter dacă Eriksen ar fi putut juca în continuare. Mai mult, Zlatan a spus că nicio echipă nu-l dorea pe Calhanoglu și a menționat că l-a ajutat foarte mult pe mijlocaș cât timp au fost coechipieri.
MLS
Insigne pleacă în MLS la doar 30 de ani pentru a scrie istorie! Salariul uriaș pe care îl va încasa
08/01/2022 LA 17:28
"Nu putem decât să-i mulțumim pentru ce a făcut la Milan și să-i urăm succes în continuare, însă, chiar dacă nu sună bine, trebuie spus că Calhanoglu a profitat de tragedia lui Christian Eriksen. Dacă Eriksen nu pățea ce a pățit în meciul cu Finlanda de la EURO 2020, Calhanoglu n-ar fi ajuns niciodată la Inter. Nicio echipă nu-l dorea înainte.
Hakan e un băiat bun, el a crescut mult datorită ajutorului meu. Marea lui provocare acum este să facă lucruri grozave, dar fără ajutorul lui Ibra. În timpul Campionatului European i-am trimis mesaje lui și lui Ante Rebic: Complicat fără Zlatan, eh? Înainte să vin eu la Milan, Calhanoglu nu făcea ceea ce face acum", a spus Ibrahimovic, citat de Marca.
Citește și:

Ibrahimovic îl consideră pe Muhamad Ali cel mai mare sportiv din istorie

Zlatan Ibrahimovic a făcut recent câteva declarații pentru presa din Italia, în care a vorbit, printre altele, despre sportivii săi preferați. Fotbalistul de la AC Milan a declarat pentru început că, din punctul lui de vedere, Muhammad Ali este cel mai mare sportiv din toate timpurile, explicând faptul că alegerea sa are la bază și comportamentul fostului boxer din afara ringului.
"Datorită caracterului, a personalității sale, pentru cât de puternic era. A spus lucruri și le-a făcut și el", a argumentat atacantul.
Ulterior, suedezul a vorbit despre cine este fotbalistul pe care îl consideră cel mai bun din istorie. Ibrahimovic l-a ales pe Ronaldo Nazario, mărturisind că acesta este jucătorul pe care încerca să-l imite în copilărie.
"Pentru mine cel mai bun jucător din toate timpurile este Ronaldo, Fenomenul. Dacă a fost mai bun decât Maradona? Pe Maradona nu l-am văzut jucând. Eu l-am prins pe Ronaldo încă de când eram mic și mereu încercam să-l imit", a spus Zlatan
Serie A
Jose Mourinho a fost dorit la AC Milan! Dezvăluirile portughezului după înfrângerea de pe San Siro
07/01/2022 LA 06:50
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Newcastle și-a fixat a treia țintă, un fundaș de la Sevilla
03/01/2022 LA 18:53