Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ibrahimovic, atac fără perdea la un fost coechipier: "A profitat de situația tragică a lui Eriksen"

Nicu Savin

Publicat 07/12/2021 la 19:30 GMT+2

Zlatan Ibrahimovic este recunoscut pentru declarațiile sale fără perdea, iar atacantul Milanului a ieșit din nou în evidență vorbind despre fostul său coleg, Hakan Calhanoglu, care în această vară a ales să plece liber de contract la Inter. Zlatan a insinuat că turcul nu ar fi ajuns niciodată la campioana Italiei dacă Eriksen nu ar fi trăit drama de la EURO.

Zlatan Ibrahimovic von der AC Mailand

Credit imagine: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic este o personalitate în lumea fotbalului nu doar pentru performanțele sale de pe teren, ci și pentru ieșirile sale din afara acestuia. Aproape orice declarație a suedezului face înconjurul presei internaționale pentru că acesta vorbește fără scrupule despre orice subiect.
Zlatan a avut o părere pertinentă și atunci când a vorbit despre fostul său coechipier de la Milan, Hakan Calhanoglu. Turcul a petrecut 4 sezoane în tricoul "rossonerilor", dar a ales să plece liber de contract la Inter, pentru un salariu cu un milion de € mai mare.
Decizia lui Calhanoglu a stârniat furia fanilor Milanului, dar nici Ibrahimovic nu l-a uitat pe turc. Suedezul a declarat că Calhanoglu nu ar fi ajuns niciodată la Inter dacă Eriksen ar fi putut juca în continuare. Mai mult, Zlatan a spus că nicio echipă nu-l dorea pe Calhanoglu și a menționat că l-a ajutat foarte mult pe mijlocaș cât timp au fost coechipieri.
"Nu putem decât să-i mulțumim pentru ce a făcut la Milan și să-i urăm succes în continuare, însă, chiar dacă nu sună bine, trebuie spus că Calhanoglu a profitat de tragedia lui Christian Eriksen. Dacă Eriksen nu pățea ce a pățit în meciul cu Finlanda de la EURO 2020, Calhanoglu n-ar fi ajuns niciodată la Inter. Nicio echipă nu-l dorea înainte.
Hakan e un băiat bun, el a crescut mult datorită ajutorului meu. Marea lui provocare acum este să facă lucruri grozave, dar fără ajutorul lui Ibra. În timpul Campionatului European i-am trimis mesaje lui și lui Ante Rebic: Complicat fără Zlatan, eh? Înainte să vin eu la Milan, Calhanoglu nu făcea ceea ce face acum", a spus Ibrahimovic, citat de Marca.
Citește și:

Ibrahimovic îl consideră pe Muhamad Ali cel mai mare sportiv din istorie

Zlatan Ibrahimovic a făcut recent câteva declarații pentru presa din Italia, în care a vorbit, printre altele, despre sportivii săi preferați. Fotbalistul de la AC Milan a declarat pentru început că, din punctul lui de vedere, Muhammad Ali este cel mai mare sportiv din toate timpurile, explicând faptul că alegerea sa are la bază și comportamentul fostului boxer din afara ringului.
"Datorită caracterului, a personalității sale, pentru cât de puternic era. A spus lucruri și le-a făcut și el", a argumentat atacantul.
Ulterior, suedezul a vorbit despre cine este fotbalistul pe care îl consideră cel mai bun din istorie. Ibrahimovic l-a ales pe Ronaldo Nazario, mărturisind că acesta este jucătorul pe care încerca să-l imite în copilărie.
"Pentru mine cel mai bun jucător din toate timpurile este Ronaldo, Fenomenul. Dacă a fost mai bun decât Maradona? Pe Maradona nu l-am văzut jucând. Eu l-am prins pe Ronaldo încă de când eram mic și mereu încercam să-l imit", a spus Zlatan
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo