Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jose Mourinho a ieșit la atac, după accidentarea lui Wijnaldum: "Uneori oamenii pot fi mizerabili"

Nicu Savin

Publicat 22/08/2022 la 18:35 GMT+3

Jose Mourinho a avut un mesaj extrem de dur la adresa celor care au lansat în spațiul public informația că tânărul Felix Afena-Gyan ar fi principalul vinovat pentru accidentarea gravă a lui Giorginio Wijnaldum, care a suferit o ruptură de tibie la un antrenament și va lipsi de pe teren o perioadă îndelungată.

José Mourinho soll Mauricio Pochettino beerben

Credit imagine: Getty Images

Jose Mourinho este recunoscut pentru modul unic de a face scut în jurul jucătorilor săi în momentele dificile. Antrenorul Romei a lansat un atac fără perdea la adresa oamenilor care au lansat ipoteza conform căreia tânărul Felix Afena-Gyan ar fi fost principalul vinovat pentru accidentarea gravă a lui Giorginio Wijnaldum.
AS Roma a anunțat ieri că mijlocașul împrumutat de la PSG a suferit o fractură de tibie, o accidentare care necesită o pauză de câteva luni bune.
Citește și:

Jose Mourinho a răbufnit după ceAfena-Gyan a fost acuzat de accidentarea lui Wijnaldum

În presa italiană au apărut zvonuri că Afena-Gyan l-a accidentat pe olandez, dar Jose Mourinho a infirmat totul și a avut un mesaj tranșant, făcându-i "mizerabili" pe cei care au lansat informația falsă.
"Uneori fotbalul poate fi o mizerie. În doar 2 săptămâni, Gini a devenit unul dintre noi datorită calităților sale umane (calitățile sale fotbalistice le cunoșteam deja). Din păcate, într-un accident foarte nefericit, a suferit o accidentare gravă care îl va ține departe de teren mult timp.
Dar uneori nu doar fotbalul este o mizerie, oamenii pot fi și ei mizerabili. Cei care au inițiat zvonurile că un copil de top ca Felix Afena-Gyan ar putea fi responsabil pentru ceea ce s-a întâmplat sunt o adevărată mizerie.
Să fim uniți în seara asta: jucăm pentru AS Roma, pentru Gini Wijnaldum și pentru Felix Afena-Gyan", a scris Mourinho pe contul personal de Instagram.
AS Roma joacă în această seară cu Cremonese, în etapa a 2-a din Serie A. Capitolinii au început bine sezonul, câștigând în prima etapă cu 1-0 pe terenul celor de la Salernitana. Cremonese a pierdut primul meci de la revenirea în elita fotbalului italian, 2-3 la Fiorentina, golul victoriei toscanilor fiind marcat cu largul concurs al lui Ionuț Radu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo