Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jose Mourinho, moment uluitor la conferința de presă! Cum a demonstrat că știa ce va fi întrebat

Nicu Savin

Actualizat 03/04/2022 la 16:18 GMT+3

Jose Mourinho este în continuare unul dintre cei mai carismatici antrenor din lume. Relația sa cu presa romană nu este cea mai bună, iar lusitanul a oferit un moment memorabil la ultima apariție în fața jurnaliștilor.

José Mourinho

Credit imagine: Getty Images

Jose Mourinho a susținut ieri conferința de presă de dinaintea partidei dintre Sampdoria și AS Roma, iar lusitanul a fost protagonistul unui moment uluitor. Nicolo Zaniolo nu a fost folosit deloc în derby-ul cu Lazio de acum două săptămâni și nu face parte din lotul Romei pentru meciul cu Sampdoria, astfel că presa italiană a speculat că între antrenorul portughez și jucător ar exista un conflict.
Mourinho era convins că va fi întrebat despre acest lucru, iar pentru a demonstra asta a scris totul pe o foaie de hârtie. "A doua întrebare va fi despre Zaniolo" s-a putut vedea pe hârtia pe care portughezul a scos-o din buzunar în momentul în care jurnaliștii l-au întrebat despre atacant.
Mourinho a explicat apoi că Zaniolo s-a întors accidentat de la echipa națională și de aceea nu va fi utilizat. "The Special One" a folosit termeni duri la adresa jurnalistului care a insistat pe această temă și a punctat că alți antrenori din Serie A nu sunt chestionați despre jucătorii pe care îi introduc sau nu pe teren.
"Zaniolo nu s-a antrenat cu noi pentru că s-a întors de la națională cu o problemă medicală și a fost primul care a spus că nu este disponibil. Acesta este adevărul, nu am altceva de spus. Tu ești obsedat să faci un caz din asta, dar nu e niciun caz. Împotriva Lazio am adoptat o altă strategie și am câștigat. Nu te-am auzit niciodată întrebându-l pe Allegri de ce nu joacă Bernardeschi sau pe Inzaghi de ce îl ține rezervă pe Dzeko", a spus Mourinho, citat de Gazzetta dello Sport.
Nu este prima dată când Mourinho se răfuiește cu jurnaliștii italieni în ultima perioadă. După meciul cu Lazio, portughezul a lansat o adevărată tiradă la adresa presei din Roma, care îl criticase pentru că îl folosește pe polonezul Nicola Zalewski, care a făcut un meci excelent în derby.

Mourinho a evitat să vorbească despre ratarea Campionatului Mondial de către Italia

Trecând peste acel episod, Mourinho a fost rugat să comenteze faptul că Italia, campioana Europei, nu va fi la Campionatul Mondial din Qatar. Lusitanul s-a rezumat să declare că îi pare rău pentru Squadra Azzura, dar a evitat să vorbească despre problemele fotbalului italian.
"În principiu nu vorbesc despre Italia. Îmi pare rău că nu este la Cupa Mondială. Ca om care munceste aici și iubește Italia, îmi pare foarte rău. Am părerea mea despre fotbalul italian dar nu vreau să o împărtașesc pentru ca nu ar fi etic. În privat o voi face cu plăcere, dar nu vreau să hrănesc opinia publică", a adăugat antrenorul Romei.
Citește și:
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo