Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Milan și Juventus, egal pentru Inter! Derby-ul etapei din Serie A a fost unul care a lăsat de dorit

Nicu Savin

Publicat 23/01/2022 la 23:59 GMT+2

AC Milan și Juventus s-au întâlnit în derby-ul etapei a 23-a din Serie A, iar așteptările erau mari. Prestația celor două echipe a lăsat de dorit, meciul încheindu-se cu o remiză albă, rezultat care este ideal pentru celelalte echipe din fruntea clasamentului, în special pentru Inter.

AC Milan's Swedish forward Zlatan Ibrahimovic holds back Juventus' Colombian midfielder Juan Cuadrado (L) during the Italian Serie A football match between AC Milan and Juventus on January 23, 2022 at the San Siro stadium in Milan

Credit imagine: Getty Images

AC Milan și Juventus și-au împărțit punctele în acest sezon de Serie A. După ce în turul de la Torino au remizat, scor 1-1, cele două formații au făcut egal și pe San Siro, de data aceasta fără goluri.
Partida a fost una săracă în ocazii, fiecare echipă fiind preocupată mai mult să nu ia gol decât să creeze pericol la poarta adversă. Cea mai mare o cazie a meciului i-a aparținut lui Rafael Leao în minutul 20, când a șutat puternic din interiorul careului, dar Szczesny a avut o intervenție excelentă.
Partea secundă a fost și mai plictisitoare, cele două echipe împăcându-se practic cu ideea de a lua un punct pe măsură ce finalul se apropia. Statistica partidei este relevantă pentru ceea ce s-a întâmplat pe teren. Dacă gazdele au tras 4 șuturi pe spațiul porții, Maignan nu a avut de parat nici măcar un șut, iar amatorii de statistică trebuie să caute mult în urmă pentru a găsi un meci din campionat în care "Bătrâna Doamnă" a înregistrat o asemenea contraperformanță.
Citește și:

AC Milan - Juventus 0-0 | Inter, marea câștigătoare a etapei a 23-a din Serie A

S-a terminat 0-0, un rezultat care le ajută pe celelalte echipe din fruntea clasamentului din Serie A, în special pe Inter. Nrrazzurrii au câștigat ieri contra Veneziei cu 2-1, golul victoriei fiind marcat de Dzeko în minutul 90 și au acum 4 puncte avans față de Milan și Napoli, având și un meci mai puțin disputat. Napoletanii au câștigat azi fără probleme contra Salernitanei, scor 4-1 și sunt pe doi, la egalitate cu Milan, dar cu un golaveraj mai bun.
Pe ultimul loc care duce în Champions League se află Atalanta, care a remizat fără goluri în această rundă cu Lazio, pe Olimpiceo. Bergamascii au un punct peste Juventus, dar și un meci în minus.
În etapa viitoare este programat derby-ul Inter - Milan, care poate decide în mare măsură dacă vom avea sau nu o luptă palpitantă pentru Scudetto în acest sezon. Dacă Echipa lui Simone Inzaghi se va impune, va fi greu de crezut că poate fi oprită din drumul spre un al 2-lea titlu consecutiv, însă dacă Milanul va lua 3 puncte, bătălia se va reaprinde.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo