Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Radu Drăgușin, elogiat în Gazzetta dello Sport după evoluția din Salernitana - AC Milan

Nicu Savin

Publicat 20/02/2022 la 09:23 GMT+2

Radu Drăgușin a fost integralist pentru Salernitana în remiza obținută contra Milanului, iar prestația fundașului român a fost apreciată de jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport, cea mai prestigioasă publicație din Italia.

Brahim Diaz e Radu Dragusin durante Salernitana-Milan - Serie A 2021-22

Credit imagine: Getty Images

Radu Drăgușin se simte excelent la Salernitana, club la care a fost împrumutat de Juventus până în vară, după ce în prima parte a campionatului jucase la Sampdoria. Fundașul român a bifat aseară a 3-a apariție ca integralist în tricoul ultimei clasate din Serie A, în meciul contra celor de la Milan.
Partida s-a terminat 2-2, "rossonerii" egalând în minutul 75 prin Ante Rebic. Deși echipa sa a încasat două goluri, Drăgușin a avut o evoluție solidă, prestația sa fiind apreciată de jurnaliștii celebrei publicații Gazzetta dello Sport.
Românul a primit cea mai mare notă dintre jucătorii echipei sale, 6,5. Același calificativ l-a primit și cel mai bun jucător al Milanului, Ante Rebic. Jurnaliștii italieni au scris despre român că "a fost cel mai bun din defensiva celor de la Salernitana".
Citește și:

Radu Drăgușin, elogiat în presa italiană după Salernitana - AC Milan

Jurnaliștii de la Tutto Mercato nu au trecut nici ei cu vederea evoluția bună a lui Drăgușin, căruia i-au acordat, de asemenea, noat 6,5. "Performanță mare pentru român, care nu a lăsat nimic să treacă. În ciuda nivelului ridicat al adversarului, i-a dat foarte puține șanse lui Giroud", au scris cei de la Tutto Mercato.
Egalul cu Milan nu o ajută foarte mult pe Salernitana, care rămâne ultima în clasament, cu 14 puncte, la 7 distanță de primul loc care asigură salvarea. Totuși, micuța formație din Salerno a ajuns la 3 meciuri consecutive fără eșec, iar Drăgușin a contribuit din plin în aceste partide.
În etapa viitoare, Salernitana va juca tot acasă, cu Bologna.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo