Radu Drăgușin se simte excelent la Salernitana, club la care a fost împrumutat de Juventus până în vară, după ce în prima parte a campionatului jucase la Sampdoria. Fundașul român a bifat aseară a 3-a apariție ca integralist în tricoul ultimei clasate din Serie A, în meciul contra celor de la Milan.
Partida s-a terminat 2-2, "rossonerii" egalând în minutul 75 prin Ante Rebic. Deși echipa sa a încasat două goluri, Drăgușin a avut o evoluție solidă, prestația sa fiind apreciată de jurnaliștii celebrei publicații Gazzetta dello Sport.
Românul a primit cea mai mare notă dintre jucătorii echipei sale, 6,5. Același calificativ l-a primit și cel mai bun jucător al Milanului, Ante Rebic. Jurnaliștii italieni au scris despre român că "a fost cel mai bun din defensiva celor de la Salernitana".
Serie A
Inter rămâne la două puncte de AC Milan înainte de ultima etapă din Serie A! Cagliari, învinsă ușor
IERI LA 17:55
Citește și:

Radu Drăgușin, elogiat în presa italiană după Salernitana - AC Milan

Jurnaliștii de la Tutto Mercato nu au trecut nici ei cu vederea evoluția bună a lui Drăgușin, căruia i-au acordat, de asemenea, noat 6,5. "Performanță mare pentru român, care nu a lăsat nimic să treacă. În ciuda nivelului ridicat al adversarului, i-a dat foarte puține șanse lui Giroud", au scris cei de la Tutto Mercato.
Egalul cu Milan nu o ajută foarte mult pe Salernitana, care rămâne ultima în clasament, cu 14 puncte, la 7 distanță de primul loc care asigură salvarea. Totuși, micuța formație din Salerno a ajuns la 3 meciuri consecutive fără eșec, iar Drăgușin a contribuit din plin în aceste partide.
În etapa viitoare, Salernitana va juca tot acasă, cu Bologna.
Premier League
Primul jucător care și-a anunțat plecarea de la Liverpool! AC Milan, viitoarea destinație
IERI LA 10:29
Serie A
Juventus pune mare preț pe Radu Drăgușin! Ce sumă vor italienii în schimbul fundașului de 20 de ani
09/05/2022 LA 11:54