Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Răzvan Marin, la un pas de transferul carierei! Românul se află în atenția celor de la Inter Milano

Bianca Dumitru

Publicat 13/04/2022 la 11:07 GMT+3

Răzvan Marin ar putea prinde, în vara acestui an, transferul carierei. Potrivit presei din Italia, după două sezoane la Cagliari, românul se află în atenția celor de la Inter Milano.

Răzvan Marin (Cagliari)

Credit imagine: Getty Images

Răzvan Marin ar putea face un pas uriaș în carieră, la finalul acestui sezon. Mijlocașul român, care se află de două sezoane la Cagliari, le-ar fi atras atenția celor de la Inter Milano, care ar vrea să-i obțină transferul în perioada de mercato din vară.
Potrivit presei din Italia, chiar dacă nu a strălucit la Cagliari, Răzvan Marin este om de bază în echipa lui Walter Mazzari, iar Simone Inzaghi îl consideră o variantă foarte bună pentru linia mediană a lui Inter, mai ales că milanezii ar putea rămâne din noul sezon fără Arturo Vidal, Matias Vecino și Marcelo Brozovic, acesta din urmă fiind dorit de mai multe echipe din Premier League.
Conform jurnaliștilor din Italia, oficialii lui Inter nu vor să plătească în schimbul lui Marin o sumă care să se ridice la nivelul cotei sale de piață (14 milioane de euro), dar ar fi dispuși să-l ofere la schimb pe Sebastiano Esposito, care este împrumutat în această stagiune la Basel.
Răzvan Marin a fost transferat de Cagliari în 2021 pentru 10 milioane de euro, după ce a petrecut un an sub formă de împrumut în Serie A. În actualul sezon, românul a adunat 31 de apariții în tricoul italienilor pentru care a reușit un gol și 5 pase decisive.
Citește și:

Răzvan Marin, dorit și de Salernitana

Răzvan Marin are evoluții foarte apreciate la Cagliari, iar discuțiile despre transferul său au existat și vara trecută. Mijlocașul român de 25 de ani a atras atenția Romei, dar odată cu venirea lui Jose Mourimho în transferurile echipei de pe Olimpico a contat foarte mult și marketing-ul.
Marin a continuat evoluțiile bune în Serie A, iar la începutul acestui an au apărut informații potrivit cărora ar fi dorit de Salernitana. Chiar dacă este vorba despre formația aflată pe ultimul loc în Italia, echipa are un nou patron cu mulți bani și ambiții pe măsură. Faptul că cel mai important cotidian din sudul Italiei, Il Mattino, scrie că Răzvan Marin este o prioritate pentru noul proiect al celor de la Salernitana, înseamnă că oferta va veni în curând.
Echipa din Salerno vrea doi fotbaliști de Cagliari. Pe lângă Răzvan Marin, este dorit și Martin Caceres, fundaș uruguayan de 35 de ani cu mare experiență. Site-ul sard Calcio Casteddu scrie că Martin Caceres va ajunge sigur la Salernitana pentru că îi expiră contractul cu Cagliari la finalul acestui sezon.
În schimb, pentru Răzvan Marin urmează negocieri dure. "Mijlocașul român este apreciat de Walter Mazzari. Totul se va decide în câteva zile", au scris italienii.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo