Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Anunțul momentului din Italia! Inzaghi fie câștigă Liga Campionilor, fie va fi demis de la Inter + Cine este alternativa

Andrei Nicolae

Actualizat 19/05/2023 la 15:53 GMT+3

Inter Milano o va întâlni pe Manchester City în finala Champions League pe 10 iunie, după un sezon foarte bun făcut de echipa lui Simone Inzaghi. Tehnicianul de pe Giuseppe Meazza este în pericol însă să plece de pe banca milanezilor , este anunțul presei din Italia, în cazul în care nu cucerește cel mai important trofeu european.

Simone Inzaghi, Inter-Milan, Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Nerazzurri au avut o stagiune bună sub comanda lui Inzaghi, cea mai importantă realizare fiind în mod clar revenirea în finala Champions League după o pauză de 13 ani. Inter a făcut un sezon decent și în competițiile interne, mai ales în Cupa Italiei, unde s-a calificat în finala ce urmează să aibă loc pe 24 mai în fața Fiorentinei.
În Serie A, milanezii se află pe locul al treilea și au șanse mari să își pastreze o poziție care să le garanteze accestul în Champions League și la anul. Astfel, sezonul 2022/23 poate fi considerat unul reușit pentru echipa de pe Giuseppe Meazza.
Deși rezultatele au fost pe măsura așteptărilor, conducerea lui Inter se gândește să îl îndepărteze pe Simone Inzaghi de pe banca milanezilor. Beppe Marotta, directorul italienilor, ar fi avut deja câteva discuții preliminare cu un posibil înlocuitor pentru fostul jucător al lui Lazio.
Citește și:

Inzaghi, Champions League sau demiterea

Potrivit celor de la Calcio Mercato Web, oficialii lui Inter se pregătesc să îl dea afară pe Inzaghi de la club în cazul în care nu câștigă Liga Campionilor. Pretențiile conducerii milaneze sunt destul de mari, ținând cont că italienii vor porni cu a doua șansă în ultimul act cu Manchester City în confruntarea de pe 10 iunie.
Inzaghi mai are contract până în 2024, însă Beppe Marotta și restul oamenilor din conducere au luat deja această decizie, astfel că managerul italian ar putea fi eliberat de sarcinile sale la club după finala de la Istanbul. Sursa menționată transmite că Inter ar avea deja o înțelegere cu Thiago Motta, în cazul în care Inzaghi pleacă.
Fostul jucător al lui Inter antrenează în prezent la Bologna, iar oficialii de pe Meazza s-ar fi înțeles deja cu italianul pentru eventualul post. În cazul în care va fi demis, Inzaghi ar lăsa în urmă un palmares bun obținut la gruparea milaneză în doar doi ani.
Inter a cucerit sub comanda lui Inzaghi două Supercupe ale Italiei și o Cupă, dar tehnicianul o poate obține și pe a doua dacă se impune în fața Fiorentinei peste câteva zile.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo