Articol scris de Răzvan Rădulescu
Din 2019, Juventus a apărut în jocurile FIFA sub denumirea clubului Piemonte Calcio. Dusan Vlahovic, Federico Chiesa și noile transferuri, Paul Pogba și Angel Di Maria sunt câteva dintre numele care vor face parte din echipa lui Juventus în FIFA 23.

Juventus a revenit în FIFA 23

Serie A
Juventus, călcată în picioare de Atletico Madrid. Morata a reușit o triplă
IERI LA 05:37
EA Sports a semnat un contract pe mai mulți ani care se va întinde și în noua serie, EA Sports FC. Kit-urile, insignele și stadionul vor fi disponibile pentru utilizare în toate modurile de joc: carieră, sezon sau FIFA Ultimate Team.
"Suntem încântați să reafirmăm angajamentul nostru profund față de fotbalul italian prin acest parteneriat exclusiv cu Juventus", a declarat David Jackson, vicepreședintele EA Sports.
"Acest club fenomenal înseamnă atât de mult pentru noi și fanii noștri, astfel vom permite EA Sports să continue să ofere cele mai autentice și cuprinzătoare experiențe de fotbal interactive posibile în FIFA 23 și nu numai", a adăugta oficialul EA Sports.
Citește și:

Juventus revine în FIFA după patru ani

Din 2019 până în prezent, Juventus a apărut în FIFA sub numele de Piemonte Calcio. Acest lucru a luat contur, deoarece Konami a semnat anterior un acord de exclusivitate cu clubul pentru a folosi numele și marca în seria PES (Pro Evolution Soccer) și, ulterior, în eFootball.
Acordul de exclusivitate dintre cele două părți s-a încheiat, iar EA Sports a profitat și a reinclus clubul italian în "patrimoniul" său. Deși Juventus a revenit în jocul FIFA, mai multe cluburi de tradiție din Serie A (Napoli, AS Roma, Lazio și Atalanta) vor rămâne cu denumirea oficială doar în eFootball.
Liga
Real Madrid și Barcelona au făcut show în SUA. Lewandowski a rămas fără gol în amicale
31/07/2022 LA 05:56
Serie A
Juventus încearcă un transfer de urgență, după ce Pogba s-a accidentat și va rata startul sezonului
28/07/2022 LA 15:26