Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Juventus revine în FIFA 23! EA Sports a încheiat parteneriatul cu clubul italian

Eurosport
DeEurosport

Publicat 25/07/2022 la 21:04 GMT+3

Juventus a apărut în jocurile FIFA în ultimii ani doar sub numele fals Piemonte Calcio. EA Sports a încheiat un parteneriat cu "Bătrâna Doamnă", astfel toți cei 23 de jucători și staff-ul vor apărea sub numele lui Juventus odată cu lansarea FIFA 23.

Juventus revine în FIFA 23

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Răzvan Rădulescu
Din 2019, Juventus a apărut în jocurile FIFA sub denumirea clubului Piemonte Calcio. Dusan Vlahovic, Federico Chiesa și noile transferuri, Paul Pogba și Angel Di Maria sunt câteva dintre numele care vor face parte din echipa lui Juventus în FIFA 23.

Juventus a revenit în FIFA 23

EA Sports a semnat un contract pe mai mulți ani care se va întinde și în noua serie, EA Sports FC. Kit-urile, insignele și stadionul vor fi disponibile pentru utilizare în toate modurile de joc: carieră, sezon sau FIFA Ultimate Team.
"Suntem încântați să reafirmăm angajamentul nostru profund față de fotbalul italian prin acest parteneriat exclusiv cu Juventus", a declarat David Jackson, vicepreședintele EA Sports.
"Acest club fenomenal înseamnă atât de mult pentru noi și fanii noștri, astfel vom permite EA Sports să continue să ofere cele mai autentice și cuprinzătoare experiențe de fotbal interactive posibile în FIFA 23 și nu numai", a adăugta oficialul EA Sports.
Citește și:

Juventus revine în FIFA după patru ani

Din 2019 până în prezent, Juventus a apărut în FIFA sub numele de Piemonte Calcio. Acest lucru a luat contur, deoarece Konami a semnat anterior un acord de exclusivitate cu clubul pentru a folosi numele și marca în seria PES (Pro Evolution Soccer) și, ulterior, în eFootball.
Acordul de exclusivitate dintre cele două părți s-a încheiat, iar EA Sports a profitat și a reinclus clubul italian în "patrimoniul" său. Deși Juventus a revenit în jocul FIFA, mai multe cluburi de tradiție din Serie A (Napoli, AS Roma, Lazio și Atalanta) vor rămâne cu denumirea oficială doar în eFootball.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo