Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Osimhen le-a răspuns în 5 cuvinte arabilor care îl "îngropau" în bani

Cristian Mihală

Publicat 14/11/2023 la 13:00 GMT+2

Nigerianul Victor Osimhen, atacantul echipei SSC Napoli, a dezvăluit cum a gestionat refuzul său de a semna pentru un club din Arabia Saudită, o decizie complicată, pentru că, de fiecare dată când spunea "Nu'', oferta creştea, informează EFE.

Victor Osimhen of SSC Napoli celebrates after scoring during the Serie A TIM match between SSC Napoli and ACF Fiorentina at Stadio Diego Armando Maradona Naples Italy on 8 October 2023. (Photo by Franco Romano/NurPhoto via Getty Images)

Credit imagine: Eurosport

"Trebuie să fiu sincer, nu m-am gândit niciodată să plec, şi pentru că Napoli a vrut să rămân. Dar când a venit oferta din Arabia Saudită, a fost greu de refuzat. De fiecare dată când am spus nu, au crescut oferta şi apoi iar şi iar", a comentat Osimhen la podcastul compatriotului său Jon Obi Mikel.
"Era o sumă senzaţională, care mi-ar fi schimbat viaţa, dar până la urmă le-am spus: 'Nu băieţi, rămân unde sunt''', a explicat el.

Osimhen, îndrăgostit de Premier League

Deși Napoli speră să îi prelungească contractul, dar nigerianul nu şi-a ascuns niciodată aprecierea pentru Premier League, deşi nu are o echipă favorită.
"Nu am o echipă favorită, dar am două tricouri: Chelsea şi Manchester United. Am mulţi prieteni care sunt fani ai lui Chelsea, câţiva mai puţini de la United. Premier League este cel mai apreciat şi urmărit de către toţi fotbaliştii africani", a subliniat el.
Osimhen, în prezent accidentat, a fost unul dintre eroii titlului cucerit de Napoli în sezonul trecut din Serie A, după o aşteptare de 33 de ani.
"Nu pot să merg prin centrul oraşului Napoli şi nici măcar nu pot să vizitez pictura murală a lui Maradona, dacă mă duc să mănânc o pizza nu mă taxează şi îmi mulţumesc pentru ceea ce fac pentru oraş, e o nebunie", a mai spus atacantul.
Până la succesul din sezonul trecut, SSC Napoli avea doar două "scudetto'' în palmares, cucerite în 1987 şi 1990, când vedeta echipei era legendarul fotbalist argentinian Diego Armando Maradona.
Sursa: Agerpres
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo