Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Victor Osimhen a dezvăluit unde vrea să joace: "Acesta e visul meu"

Cristian Mihală

Publicat 07/03/2023 la 10:18 GMT+2

Atacantul nigerian Victor Osimhen, cel mai bun marcator din Serie A, este implicat total să le ofere fanilor lui Napoli titlul de campioană a Italiei al fotbal în acest sezon, dar nu a ascuns faptul, luni, că şi-ar dori să joace "într-o zi" în Premier League.

Victor Osimhen

Credit imagine: Getty Images

"Mulţi consideră Premier League drept cel mai bun campionat, dar astăzi sunt implicat, sunt în unul din cele mai bune cinci campionate din lume, în Italia. Dar desigur, muncesc din greu pentru a-mi îndeplini visul de a juca în Premier League într-o zi", a spus atacantul de 24 de ani, care e dorit cu insistenţă de Ten Hag, la Manchester United.

Osimhen şi un titlu istoric, cu Napoli

Dar înainte de a-şi concretiza visul, Osimhen, un fan declarat al lui Didier Drogba, Robert Lewandowski sau Samuel Eto'o, vrea să-i ofere titlul lui Napoli, echipă la care joacă din 2020 şi unde a primit premiul pentru cel mai bun jucător străin al anului, decernat de asociaţia presei internaţionale.
"Când ajungi la Napoli, devii şi mai îndrăgostit de fotbal, pentru că viaţa oamenilor se învârte în jurul acestui subiect şi în susţinerea echipei", a spus el.
"Să poţi să le oferi ceva de care îşi vor aminti este un obiectiv important pentru mine", a adăugat Osimhen, într-un moment în care Napoli are un avans confortabil de 15 puncte în fruntea clasamentului, cu 13 etape înainte de final.
Dar nigerianul recunoaşte că nu se poate compara cu idolul echipei, legendarul Diego Maradona, marele artizan al celor două titluri cucerite în 1987 şi 1990.
"Chiar dacă putem câştiga scudetto, nimeni nu se poate compara cu ceea ce a adus Maradona acestui club. El rămâne o legendă", a adăugat el.
Sursa: Agerpres
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo