Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mourinho, eliminat în minutul 90+11 în victoria dramatică a Romei! "Vorbești mult și apoi plângi"

Dani Morar

Actualizat 22/10/2023 la 17:13 GMT+3

AS Roma a legat a patra victorie consecutivă, după un început slab de sezon. Jose Mourinho s-a agitat în victoria dramatică în fața Monzei și a fost eliminat în cel de-al 11-lea minut de prelungiri, astfel că nu va sta pe bancă în derby-ul cu Inter.

José Mourinho durante Roma-Monza - Serie A 2023-24

Credit imagine: Getty Images

Jose Mourinho a condus-o pe AS Roma spre o nouă victorie în Serie A, a treia consecutivă și a patra în toate competițiile. Echipa din capitală a trecut cu greu de Monza, pe teren propriu, cu un gol venit în minutul 90.
Oaspeții au rămas cu un om în minus încă din minutul 41, după ce Danilo D’Ambrosio a văzut al doilea cartonaș galben. În ciuda avantajului creat, romanii s-au chinuit, iar golul a venit târziu, în ultimul minut al timpului regulamentar.
Stephan El Shaarawy a marcat primul gol oficial din acest sezon și a izbucnit în lacrimi imediat după reușită. În cel de-al 11-lea minut de prelungiri, Mourinho a fost eliminat, în urma unei discuții aprinse cu Raffaele Palladino.
"Vorbești mult și apoi începi să plângi", au fost vorbele aruncate de portughez antrenorului de la Monza. Mourinho și-a descărcat nervii făcând semne către banca adversă, luându-i în derâdere pe cei care se aflau acolo.
Jose a fost văzut de arbitru, care a luat decizia de a-l elimina. Marea problemă este că lusitanul nu va putea sta pe bancă în derby-ul pe care AS Roma îl joacă peste o săptămână, pe terenul lui Inter.
"Am făcut niște gesturi, nu am spus nimic ofensator. A fost pentru că în sezonul trecut, niște oameni talentați, dar lipsiți de experiență, au spus vorbe urâte despre noi. Azi, singurii care au făcut show și au încercat să pună presiune pe arbitri au fost cei de la Monza. Sunt sincer, sunt o echipă bună și nu meritau să piardă astăzi", a declarat Mourinho la finalul partidei, citat de The Mirror.
Citește și:

Jose Mourinho ratează meciul cu Inter, din Serie A

Portughezul va fi suspendat cel puțin un meci, ceea ce înseamnă că va rata partida Giallorossilor de pe terenul lui Inter. AS Roma a avut un start greoi de campionat, cu doar o victorie în primele 6 etape.
Echipa din capitală a reușit acum să le învingă pe Frosinone, Cagilari și Monza, partide între care a mai obținut o victorie, în Europa League, cu Servette, 2-0. În Serie A se află pe poziția a 6-a a clasamentului, cu 14 puncte după primele 9 etape.
Roma a prestat un joc modest și duminică, împotriva celor de la Monza, și nu a reușit să profite mai repede de jucătorul în plus, fiind aproape de a scăpa victoria. Echipa a dat 7 goluri după minutul 75 în acest sezon, cele mai multe de acest gen, alături de Inter.
Pentru Mourinho nu este prima abatere a sezonului. Managerul a reacționat nesportiv și la victoria cu Cagilari, atunci când s-a scris mult despre faptul că ar putea fi dat afară dacă nu câștigă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo