Valentin Mihăilă este dorit de Atalanta și Lazio, iar Dennis Man este în atenția celor de la AC Milan, în această vară fiind interesate de el și Lille, Fiorentina sau Trabzonspor.
După apariția celor mai recente zvonuri privind despărțirea celor doi români de Parma, oficialii clubului au ținut să facă unele precizări. Directorul general al Parmei, Javier Ribalta, a declarat că echipa care a retrogradat în Serie B nu a primit încă nicio ofertă pentru Man și Mihăilă, punctând că cei care vor vrea să-i transfere vor trebui să scoată mulți bani din buzunare.

"Așteptăm oferte care să ne dea pe spate!"

Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
ACUM 12 ORE
"Cu excepția lui Messi, fiecare fotbalist are un preț și poate fi vândut, dar nu am primit nicio ofertă concretă pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă.E posibil ca ei să fie căutați de diferite cluburi și să poarte discuții cu impresarii lor, nu am de unde să știu asta.
Dar pe noi nu ne-a întrebat nimeni și, oricum, dacă nu vor pune pe masă oferte care să ne dea pe spate, ei vor continua aici", a precizat Ribalta, la postul de televiziune 12TV Parma.
Oficialul Parmei a mai spus că transferurile pe care clubul le va face în această vară vor trebui să respecte anumite condiții, în caz contrar staff-ul dorindu-și să păstreze jucătorii care ar putea să contribuie la revenirea în Serie A la finalul sezonului 2021/22.
"Am spus din prima zi că vrem înapoi în Serie A, nu ne ascundem deloc, vrem în Serie A! Deocamdată, în cantonament va fi cam 75% din lotul preconizat. Este perioadă de transferuri, trebuie să avem răbdare, nu sunt așa de mulți bani și multe echipe vor să ia jucători cu împrumut de la noi.
De aceea, cine va pleca, va pleca doar în condițiile cerute de noi. Noi avem forța de a refuza, ne putem permite acest lucru", a conchis Ribalta.
Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
24/05/2022 LA 07:23
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
17/05/2022 LA 06:19