Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Cu excepția lui Messi, fiecare are un preț!" Reacția Parmei după zvonurile privind transferurile lui Man și Mihăilă

Bianca Dumitru

Publicat 09/07/2021 la 18:07 GMT+3

Dennis Man și Valentin Mihăilă sunt doriți de mai multe cluburi din Serie A. Oficialii Parmei au reacționat cu privire la aceste zvonuri, spunând că în afară de Messi, orice fotbalist are un preț.

Valentin Mihăilă & Dennis Man

Credit imagine: Getty Images

Valentin Mihăilă este dorit de Atalanta și Lazio, iar Dennis Man este în atenția celor de la AC Milan, în această vară fiind interesate de el și Lille, Fiorentina sau Trabzonspor.
După apariția celor mai recente zvonuri privind despărțirea celor doi români de Parma, oficialii clubului au ținut să facă unele precizări. Directorul general al Parmei, Javier Ribalta, a declarat că echipa care a retrogradat în Serie B nu a primit încă nicio ofertă pentru Man și Mihăilă, punctând că cei care vor vrea să-i transfere vor trebui să scoată mulți bani din buzunare.

"Așteptăm oferte care să ne dea pe spate!"

"Cu excepția lui Messi, fiecare fotbalist are un preț și poate fi vândut, dar nu am primit nicio ofertă concretă pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă.E posibil ca ei să fie căutați de diferite cluburi și să poarte discuții cu impresarii lor, nu am de unde să știu asta.
Dar pe noi nu ne-a întrebat nimeni și, oricum, dacă nu vor pune pe masă oferte care să ne dea pe spate, ei vor continua aici", a precizat Ribalta, la postul de televiziune 12TV Parma.
Oficialul Parmei a mai spus că transferurile pe care clubul le va face în această vară vor trebui să respecte anumite condiții, în caz contrar staff-ul dorindu-și să păstreze jucătorii care ar putea să contribuie la revenirea în Serie A la finalul sezonului 2021/22.
"Am spus din prima zi că vrem înapoi în Serie A, nu ne ascundem deloc, vrem în Serie A! Deocamdată, în cantonament va fi cam 75% din lotul preconizat. Este perioadă de transferuri, trebuie să avem răbdare, nu sunt așa de mulți bani și multe echipe vor să ia jucători cu împrumut de la noi.
De aceea, cine va pleca, va pleca doar în condițiile cerute de noi. Noi avem forța de a refuza, ne putem permite acest lucru", a conchis Ribalta.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo