Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dennis Man, jucătorul "de neatins" de la Parma. Ce a scris presa din Italia despre românul curtat de alte echipe

Andrei Nicolae

Publicat 07/01/2024 la 17:50 GMT+2

Dennis Man se află la cel mai bun sezon al său în tricoul Parmei, iar românul este o piesă de bază în lotul echipei care își dorește să revină în Serie A la anul. Fotbalistul de 25 de ani a atras însă mai multe cluburi odată cu prestațiile sale din acest sezon, însă "cruciații" nu își doresc sub nicio formă să îl cedeze în iarnă.

Dennis Man (Parma)

Credit imagine: Twitter

Dennis Man face un sezon extrem de solid în tricoul Parmei, alături de care se bate pentru promovarea în Serie A. Echipa pentru care evoleuază și Valentin Mihăilă se află pe primul loc în eșalonul secund, iar o parte din acest merit se datorează și fostului jucător de la FCSB.
Man a înscris în acest sezon opt goluri și a oferit patru decisive în 15 etape de campionat, la care a adăugat alte două reușite și un assist în Cupa Italiei. Prestațiile jucătorului român au întors câteva priviri, existând zvonuri legate de un posibil transfer al său de la Parma.
Recent, un site care se ocupă strict de echipa "cruciaților" a vorbit despre Man și despre stagiunea excelentă pe care o face. Jurnaliștii italieni l-au numit pe român "omul momentului" și au menționat de asemenea că Parma nu-și dorește sub nicio formă să îl piardă pe Dennis în perioada de mercato de iarnă.
Citește și:

Dennis Man e "de neatins" pentru Parma. Italienii nu vor să îl vândă în iarnă pe român

"Dennis Man e omul momentului la Parma și există mult zgomot în ceea ce îl privește. E cel mai scump transfer din era Krause, 13 milioane de euro, iar multe echipe au pus ochii pe fotbalistul român.
Man a marcat deja 10 goluri în acest sezon, în campionat și Cupa Italiei, având parte de cea mai bună stagiune de până acum și confirmând momentul excelent. Totuși, Parma nu are nicio intenție să piardă talentatul jucător, mai ales că acum concurează pentru un obiectiv important: Serie A", au scris italienii de la parmatoday.it, citați de As.ro.
În următoarea etapă din Serie B, la jumătatea lunii ianuarie, echipa lui Dennis Man va primi vizita celor de la Ascoli.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo