Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dennis Man, "on fire" în Serie B! Jurnaliștii italieni sunt impresionați: "Cea mai bună formă a carierei"

Bianca Dumitru

Publicat 25/10/2023 la 12:35 GMT+3

Dennis Man este într-o formă foarte bună în acest start de sezon, românul reușind deja 4 goluri și o pasă decisivă în tricoul celor de la Parma. Jurnaliștii italieni i-au dedicat un articol, lăudându-i evoluțiile din Serie B.

Dennis Man (Parma)

Credit imagine: Getty Images

Dennis Man are un start bun de sezon în Serie B, demonstrând că este într-o formă foarte bună. Românul a reușit deja 4 goluri și o pasă decisivă în primele 8 meciuri disputate în tricoul celor de la Parma în actuala stagiune.
Pentru prestațiile sale, atacantul de 25 de ani a fost inclus de jurnaliștii de la site-ul TuttoMercatoWeb într-un top al celor mai buni fotbaliști din Serie B.
Mai mult, cei de la Parma Live i-au dedicat românului un articol intitulat "Man on fire", în care au evidențiat parcursul bun al fostului jucător de la FCSB în liga a doua italiană.
Aceștia au scris că atacantul s-a îmbunătățit foarte mult și că este în cea mai bună formă a carierei, fiind aproape de a exploda sub comanda lui Fabio Pecchia.
"Aflat la al patrulea sezon la Parma, Dennis Man trece prin cea mai bună formă a carierei în Italia, cu un start convingător de campionat. Românul a contribuit până acum la patru reușite ale echipei, același ca în ultimele 15 apariții în Serie B, din sezonul trecut.
Cifre care arată creșterea jucătorului, aflat la un pas de explozie, spre încântarea lui Fabio Pecchia care se bucură de o importantă armă în atac", au notat jurnaliștii Parma Live.
Citește și:

DENNIS MAN, ÎN TOPUL CELOR MAI BUNI ATACANȚI DIN SERIE B ÎN ACEST SEZON

Pentru prestațiile bune pe care le-a avut în această stagiune, Dennis Man a fost inclus, la începutul lunii octombrie, în topul celor mai buni atacanți din Serie B.
Jurnaliștii de la site-ul Pianeta Serie B au realizat un clasament al jucătorilor ofensivi care au avut cele mai reușite evoluții în startul acestui sezon.
Conform italienilor, Dennis Man s-a aflat pe locul 2 în această ierarhie, cu o notă de 6,7. Singurul fotbalist care a performat mai bine a fost jucătorul celor de la Cremonese, Massimo Coda, care a fost notat cu 6,75.
Podiumul celor mai buni atacanți din Serie B în acest sezon a fost completat de Gennaro Borrelli, fotbalistul de la Brescia, care a primit 6,6.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo