Ianis Hagi traversează o perioadă excelentă. Mijlocașul român a fost din nou la înălțime pentru Glasgow Rangers, în meciul cu Ross County, în care a avut o pasă decisivă pentru Ryan Jack. Comentatorii, fanii și presa de specialitate din Scoția au fost elogioși la adresa românului, iar azi a venit și rândul lui Steven Gerrard să-l laude pe mijlocașul român

Managerul lui Rangers se declară impresionat de internaționalul român și este convins că acesta mai are multe de arătat în fotbal: "Suntem foarte fericiți cu Hagi, e tânăr și abia reușești să-l iei de pe terenul de antrenament. E mereu fie în sala de forță, fie la analiză. Suntem încântați de el și are multe de arătat", a spus Gerrard în cadrul unei conferințe de presă.

Premier League
Planul lui Steven Gerrard de revenire la Liverpool, ca manager
25/02/2021 LA 07:43

Ianis Hagi, lăudat de Steven Gerrard după ultimele evoluții

Rangers este lider detașat în Scoția, având 23 puncte avans față de rivala Celtic, care are însă cu 3 meciuri mai puțin dispuate. Următoare partidă pentru echipa lui Ianis Hagi va avea loc pe terenul celor de la Hibernian, pe 27 ianuarie. Ianis Hagi, care debuta la Rangers pe 1 februarie 2020, are în acest sezon 29 de partide pentru echipa scoţiană în toate competiţiile, 4 goluri marcate şi 11 pase de gol.

Ianis Hagi este cotat, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, la 6 milioane de euro. 3,4 milioane de euro a plătit Rangers pentru a-l transfera pe Ianis Hagi de la Genk. Înainte de Genk și Rangers, Ianis Hagi a mai jucat la FC Viitorul și Fiorentina. Până acum în carieră, Ianis Hagi și-a trecut în palmares trei trofee: titlul în Liga 1 cu Viitorul (2018/2019), Supercupa României cu Viitorul (2019/2020) și Supercupa Belgiei cu Genk (2020).

Premier League
Gerrard a recunoscut totul după 16 ani. Abramovich a făcut o ofertă faraonică pentru a-l transfera
23/02/2021 LA 10:59
Fotbal
Gerrard și-a spus marele "of" al carierei: "Transferul acela mi-a rupt inima!"
16/02/2021 LA 16:23