Actualul selecționar al Olandei, Ronald Koeman a declarat de curând că a amânat un control de rutină la inimă din cauza pandemiei de coronavirus doar cu câteva săptămâni înainte să sufere un infarct suspect. Koeman s-a simțit rău acuzând dureri în piept și a fost dus de urgență la spital, acolo unde a suferit o intervenție cardiacă. El a fost externat după patru zile de la internare.
A fost cu adevărat ciudat pentru că aveam programat un control. Tatăl meu a murit în urma unui infarct, dar din cauza crizei provocate de coronavirus l-am reprogramat pentru 4 iunie. Acum mă întreb câți oameni care și-au amânat programările la medic mai sunt în viață. În retrospectivă, sunt norocos că sunt în viață. Iau medicamente, sunt sub tratament și lucrez cu un fizioterapeut de trei ori pe săptămână. Am mers la cardiolog și totul a ieșit în regulă – Ronald Koeman, pentru RTL
Koeman a precizat că de abia aștepta să revină la lucru, chiar dacă pandemia de coronavirus va împiedica cel mai probabil orice meci international până la finalul acestui an.
Liga
Firpo, săgeți spre Ronald Koeman după plecarea de la Barcelona: "Îmi zicea că eu contaminam grupul"
10/12/2021 LA 13:27

Ronald Koeman, transportat de urgență la spital

La începutul acestei luni, medicii de la AMC Amsterdam au intervenit prin intermediul unui cateterism cardiac, o procedură utilizată în medicină în astfel de situații de urgență, prin care este măsurată presiunea și saturația de oxigen sanguin. Aceasta se realizează prin introducerea unui tub lung și subțire într-o venă sau arteră, sub anestezie generală.
Aflat din 2018 la conducerea naționalei Olandei, Ronald Koeman le-a mai pregătit de-a lungul carierei pe Vitesse, Ajax, Benfica, PSV Eindhoven, Valencia, AZ Alkmaar, Feyenoord, Sothampton și Everton.
https://i.eurosport.com/2020/05/30/2825808.jpg
Liga
Un star de la Barcelona vrea să plece de teamă că va ajunge rezervă! Ce jucător ar putea pierde Xavi
06/12/2021 LA 07:38
Liga
Reacția celor de la Al-Sadd după ce Xavi a fost dat ca și plecat la Barcelona: "Mai are 2 ani"
30/10/2021 LA 05:31