Actualul selecționar al Olandei, Ronald Koeman a declarat de curând că a amânat un control de rutină la inimă din cauza pandemiei de coronavirus doar cu câteva săptămâni înainte să sufere un infarct suspect. Koeman s-a simțit rău acuzând dureri în piept și a fost dus de urgență la spital, acolo unde a suferit o intervenție cardiacă. El a fost externat după patru zile de la internare.
A fost cu adevărat ciudat pentru că aveam programat un control. Tatăl meu a murit în urma unui infarct, dar din cauza crizei provocate de coronavirus l-am reprogramat pentru 4 iunie. Acum mă întreb câți oameni care și-au amânat programările la medic mai sunt în viață. În retrospectivă, sunt norocos că sunt în viață. Iau medicamente, sunt sub tratament și lucrez cu un fizioterapeut de trei ori pe săptămână. Am mers la cardiolog și totul a ieșit în regulă – Ronald Koeman, pentru RTL
Koeman a precizat că de abia aștepta să revină la lucru, chiar dacă pandemia de coronavirus va împiedica cel mai probabil orice meci international până la finalul acestui an.
Liga
"Datorită mie, acest club are viitor!" Koeman, optimist în legătură cu ce urmează pentru Barcelona
13/09/2021 LA 11:21

Ronald Koeman, transportat de urgență la spital

La începutul acestei luni, medicii de la AMC Amsterdam au intervenit prin intermediul unui cateterism cardiac, o procedură utilizată în medicină în astfel de situații de urgență, prin care este măsurată presiunea și saturația de oxigen sanguin. Aceasta se realizează prin introducerea unui tub lung și subțire într-o venă sau arteră, sub anestezie generală.
Aflat din 2018 la conducerea naționalei Olandei, Ronald Koeman le-a mai pregătit de-a lungul carierei pe Vitesse, Ajax, Benfica, PSV Eindhoven, Valencia, AZ Alkmaar, Feyenoord, Sothampton și Everton.
https://i.eurosport.com/2020/05/30/2825808.jpg
Liga Campionilor UEFA
Lovitură pentru Barcelona înainte de duelul cu Bayern! Un fotbalist important, OUT până în 2022
13/09/2021 LA 06:19
Liga
"E mai periculos decât Neymar!" Koeman, încântat de transferul lui Luuk de Jong
09/09/2021 LA 16:27