Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Interzis la petrecere după câștigarea Supercupei Europei! Reacția lui Jack Grealish după succesul cu Sevilla

Romeo Ene

Actualizat 17/08/2023 la 11:26 GMT+3

Manchester City a învins-o pe Sevilla la loviturile de departajare, scor 5-4, după ce în timpul regulamentar scorul a fost egal, 1-1, și a câștigat pentru prima dată în istorie Supercupa Europei. "Cetățenii" nu vor avea, însă, timp pentru sărbătoare.

Jack Grealish and Erling Haaland of Manchester City pose for a photograph with the UEFA Super Cup trophy after the team's victory inside the Manchester City dressing room

Credit imagine: Getty Images

Jack Grealish a fost titular în meciul cu Sevilla și a jucat tot meciul. Mijlocașul de 27 de ani a transformat cel de-al patrulea penalty la loviturile de departajare și a contribuit la succesul lui Manchester City.
"Cetățenii" au câștigat "tripla" în sezonul trecut, iar Grealish a fost jucătorul care a sărbătorit cel mai mult acest succes. El a petrecut multe zile și multe nopți după acel triumf, dar acele evenimente nu se vor repeta și după câștigarea Supercupei Europei.
Grealish a dezvăluit faptul că Pep Guardiola le-a interzis jucătorilor săi orice fel de sărbătoare excesivă după succesul cu Sevilla din Supercupa Europei. Grealish, alături de colegii săi, au plecat imediat la Ibiza după ce au câștigat UEFA Champions League, iar ulterior au urmat și alte petreceri. Mai mult decât atât, Grealish a fost jucătorul care a sărbătorit cel mai mult acest succes, dar acum situația este diferită. City are un meci important peste 2 zile, în campionat, pe teren propriu cu Newcastle.
Partida se anunță una extrem de complicată pentru Supercampioana Europei, ținând cont de faptul că Newcastle este o formație care se luptă pentru primele locuri.
"Nu, a interzis asta (n.r. o petrecere). Ascultă, vom merge acasă, vom mânca niște mâncare bună și ne vom relaxa. Avem un alt joc în... ce zi este? Trei zile. Recuperare, iar apoi înapoi în Premier League. Incredibil. Managerul a spus atât de clar cât de mult își dorește ca Man City să câștige acest trofeu... Puteți vedea ce înseamnă acum. Acest club a avut atât de mult succes și acesta este unul pe care îl așteptam, pentru că am câștigat Liga Campionilor", a spus Grealish, citat de Goal.

Manchester City a câștigat Supercupa Europei

Manchester City a câștigat pentru prima dată în istorie Supercupa Europei, după ce a învins-o pe Sevilla la loviturile de departajare. Pep Guardiola și-a trecut din nou în palmares acest trofeu, dar tehnicianul a mai stabilit un record după această performanță.
CITEȘTE ȘI:
Meciul s-a terminat nedecis după 90 de minute, scor 1-1, iar apoi s-a trecut la executarea loviturilor de departajare. City a profitat de ratarea lui Nemanja Gudelj și a câștigat pentru prima dată acest trofeu european.
Astfel, Pep Guardiola a stabilit un nou record după ce echipa sa a câștigat Supercupa Europei. El devine primul tehnician din istorie care câștigă Supercupa Europei cu trei echipe diferite (FC Barcelona - de două ori, Bayern Munchen și Manchester City). Chiar și așa, City a avut de suferit pentru a câștiga acest trofeu. Sevilla și-a creat câteva oportunități importante de a marca la scorul de 0-1, iar în cazul în care le-ar fi transformat, i-ar fi fost extrem de dificil lui City să revină, lucru recunosut inclusiv de Pep Guardiola, antrenorul echipei. Spaniolii au deschis scorul în minutul 25, după lovitura de cap a lui En Nesyri, iar City a egalat prin Palmer, în minutul 63.
S-a încheiat 1-1, iar englezii au câștigat la loviturile de departajare. Erling Haaland, Julian Alvarez, Mateo Kovacic, Jack Grealish şi Kyle Walker au înscris pentru câștigătoarea Champions League, în timp ce Lucas Ocampos, Rafa Mir, Ivan Rakitic şi Gonzalo Montiel au punctat pentru câștigătoarea Europa League. Diferența s-a făcut la ratarea lui Nemanja Gudelj, care a trimis în bara transversală.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo