Moruţan a deschis scorul în finalul primei reprize (45+3), celălalt gol al echipei antrenate de Fatih Terim fiind înscris de Kerem Akturkoglu (73). Moruţan a jucat 75 de minute, acesta fiind al treilea său gol în Super Lig în 9 partide (are şi două pase decisive).
La finalul meciului, Fatih Terim, legendarul antrenor al grupării cim-bom, a vorbit la superlativ despre Moruţan. Acesta are un talent deosebit, dar trebuie să devină mai puternic fizic, acesta fiind probabil şi motivul pentru care nu a fost încă integralist în vreo partidă de campionat.
"Moruțan e introvertit, dar are calități fotbalistice foarte bune. Poate juca atât în bandă, cât și în centru. Sper că performanța lui să crească, să poată evolua pe cât mai multe poziții și să aibă rezultate atletice superioare", a spus Terim la final.
Romanian Liga I
Ilie Poenaru are zilele numărate la UTA. Costel Gâlcă, pregătit să preia formația de la Arad
31/10/2022 LA 19:34
CITEŞTE ŞI:
MORUȚAN A DECLANȘAT SCANDALUL ÎN TURCIA PRIN ULTIMUL GOL MARCAT PENTRU GALATASARAY

Terim are încredere în Moruţan

"Împăratul" e convins că internaţionalul român are toate datele pentru a se transforma într-un jucător important. Are nevoie, pe lângă forţă, şi de un psihic superior. Totuşi, dacă va continua să facă progrese, poate ajunge un fotbalist important.
"Are un picior stâng extrem de bun și inteligență în joc. Va continua să devină mai bun atât mental, cât și tehnic. Dacă va continua să evolueze, are un viitor bun", a mai spus tehnicianul lui Galata.
De notat că celălalt român din lotul lui Terim, mijlocaşul Alexandru Cicâldău a fost integralist la Galatasaray. La oaspeţi, fundaşul Alin Toşca a jucat tot meciul, iar mijlocaşul Alexandru Maxim a evoluat 77 de minute, primind un cartonaş galben în minutul 26.
Galatasaray este pe locul 6 în Superliga Turcă, cu 20 de puncte, la 7 lungimi dinstanţă de liderul surprinzător Trabzonspor.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
Nicolae Dică, după remiza incendiară de la UTA: "Sunt prea nervos acum. Nu știu când intervine VAR"
19/10/2022 LA 20:47
Romanian Liga I
Mirel Rădoi s-a ținut de promisiune! Primele mutări făcute la echipă, după înfrângerea cu FC Argeș
11/10/2022 LA 19:01