Moruţan a deschis scorul în finalul primei reprize (45+3), celălalt gol al echipei antrenate de Fatih Terim fiind înscris de Kerem Akturkoglu (73). Moruţan a jucat 75 de minute, acesta fiind al treilea său gol în Super Lig în 9 partide (are şi două pase decisive).
La finalul meciului, Fatih Terim, legendarul antrenor al grupării cim-bom, a vorbit la superlativ despre Moruţan. Acesta are un talent deosebit, dar trebuie să devină mai puternic fizic, acesta fiind probabil şi motivul pentru care nu a fost încă integralist în vreo partidă de campionat.
"Moruțan e introvertit, dar are calități fotbalistice foarte bune. Poate juca atât în bandă, cât și în centru. Sper că performanța lui să crească, să poată evolua pe cât mai multe poziții și să aibă rezultate atletice superioare", a spus Terim la final.
Romanian Liga I
Un jucător de la FCSB, dorit la Galatasaray din iarnă! Pentru cine au făcut turcii deja o ofertă
ACUM O ZI
CITEŞTE ŞI:
MORUȚAN A DECLANȘAT SCANDALUL ÎN TURCIA PRIN ULTIMUL GOL MARCAT PENTRU GALATASARAY

Terim are încredere în Moruţan

"Împăratul" e convins că internaţionalul român are toate datele pentru a se transforma într-un jucător important. Are nevoie, pe lângă forţă, şi de un psihic superior. Totuşi, dacă va continua să facă progrese, poate ajunge un fotbalist important.
"Are un picior stâng extrem de bun și inteligență în joc. Va continua să devină mai bun atât mental, cât și tehnic. Dacă va continua să evolueze, are un viitor bun", a mai spus tehnicianul lui Galata.
De notat că celălalt român din lotul lui Terim, mijlocaşul Alexandru Cicâldău a fost integralist la Galatasaray. La oaspeţi, fundaşul Alin Toşca a jucat tot meciul, iar mijlocaşul Alexandru Maxim a evoluat 77 de minute, primind un cartonaş galben în minutul 26.
Galatasaray este pe locul 6 în Superliga Turcă, cu 20 de puncte, la 7 lungimi dinstanţă de liderul surprinzător Trabzonspor.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Turkish Süper Lig
Răsturnare de situație în cazul lui Cicâldău! Singura variantă în care poate pleca de la Galatasaray
IERI LA 08:51
Scottish Premiership
Rangers i-a stabilit prețul lui Ianis Hagi! Cât trebuie să plătească echipele care îl vor
IERI LA 16:13