Fanii lui Liverpool și Manchester City sunt extrem de nemulțumiți înaintea semifinalei Cupei Angliei. Partida, care trebuie să se joace pe 16 sau 17 aprilie pe stadionul Wembley, riscă să nu se dispute cu casa închisă. Suporterii celor două echipe vor avea o misiune dificilă de a ajunge la Londra în weekend-ul respectiv, deoarece trenurile nu vor merge, din cauza unor lucrări.
Spirit of Shankly și 1894 Group, două grupuri ale suporterilor celor două echipe, au emis un comunicat împreună prin care au cerut care au cerut ca federația să ia în considerare mutarea partidei de pe Wembley:
"Pentru toți cei implicați, nu mai este vorba despre faptul că suntem în drum spre Wembley, ci despre cum vom ajunge pe Wembley. În weekend-ul în care este Paștele, când meciul este programat, nu sunt trenuri directe către Londra din Liverpool sau Manchester.
The Emirates FA Cup
Jurgen Klopp, nemulțumit după finala FA Cup: "Nu o să înțeleg niciodată asta"
IERI LA 13:49
Rugăm ambele cluburi, FA și Wembley să ia în considerarea mutarea partidei și să se gândească și la fani în momentul în care iau decizia".
Citește și:

FA știa despre lucrările din weekend-ul semifinalei Cupei Angliei

Potrivit Daily Mail, furia suporterilor celor două echipe este și mai mare în condițiile în care federația engleză știa de aceste lucrări încă din luna septembrie.
FA a emis un comunicat în care a anunțat că nu va muta locația partidei, dar că va ajuta cele două cluburi în tot ce înseamnă pregătirile pentru partidă, inclusiv călătoriile suporterilor la Londra.
Jurgen Klopp a vorbit și el despre această situație după victoria echipei sale de pe terenul lui Nottingham Forrest, scor 1-0:
"Cum este posibil așa ceva? Nord-vestul Angliei este izolat de restul Angliei. De data aceasta la propriu. Sper și cred că ar trebui să se găsească o soluție. Nu știu ce fel de soluții sunt disponibile. Sper ca cineva care știe mai multe decât mine despre această situație să găsească o soluție, ar fi grozav. Ambele echipe ar fi afectate", a declarat Jurgen Klopp.
Liverpool a obținut calificarea în semifinalele Cupei Angliei după victoria de pe terenul lui Nottingham Forrest, în timp ce Manchester City s-a impus în sferturi pe terenul lui Southampton, scor 4-1. Cealaltă semifinală a Cupei Angliei este Chelsea-Crystal Palace, dar cum ambele echipe sunt din Londra, suporterii nu vor întâmpina probleme pentru a ajunge pe stadionul Wembley.
The Emirates FA Cup
Jurgen Klopp, vinovat pentru ratarea lui Mane! Ce a declarat antrenorul german după finală
15/05/2022 LA 08:31
The Emirates FA Cup
Liverpool, lovită de accidentări! Van Dijk a explicat de ce a fost schimbat în finala FA Cup
15/05/2022 LA 08:11