Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tokyo 2020 | Surprize mari în turneul de fotbal masculin! Franța, surclasată de Mexic! Spania, egal cu Egipt

Nicu Savin

Publicat 22/07/2021 la 13:26 GMT+3

Tokyo 2020 | Turneul de fotbal de la Jocurile Olimpice a debutat cu 2 mari surprize. Franța și Spania, două candidate le medalii, au început cu stângul această ediție.

Mexic a învins Franța cu 4-1, în primul meci al Grupei A de la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Credit imagine: Getty Images

Primul meci al zilei din cadrul turneului de fotbal de la Jocurile Olimpice a reprezentat și prima surpriză a competiției. Spania este considerată a avea cel mai bun lot deplasat în Japonia, dar ibericii nu au reușit să treacă de naționala Egiptului, încheind la egalitate, scor 0-0.
Pe lângă rezultatul nefavorabil, ibericii l-au pierdut și pe Oscar Mingueza, care s-a așezat pe teren în minutul 18 al partidei și selecționerul Luis De la Fuente a fost nevoit să-l înlocuiască. Nu se cunosc deocamdată detalii despre gravitatea accidentării, dar limbajul trupului arătat de jucătorul Barcelonei a arătat că ar putea fi vorba de ceva serios.
picture

JO: Mingueza, dureri in meciul cu Egipt

  • Honduras - România, primul meci al tricolorilor la Jocurile Olimpice după 57 de ani, e LIVE VIDEO aici, de la ora 14:00.
În celălat meci al grupei C, Argentina va întâlni Australia, într-un meci care va începe la ora 13:30 și care va fi transmis în direct pe Eurosport Player. În runda a 2 a grupelor Spania va juca cu Australia, iar Argentina se va duela cu Egipt.

Tokyo 2020 | Franța a fost surclasată de Mexic

Îm Grupa A, Franța și Mexic sunt considerate mari favorite la calificare, dar rezultatul din meciul direct a fost unul total surprinzător, cel puțin prin prisma scorului. Mexic s-a impus cu 4-1 și a luat o opțiune serioasă pentru câștigarea grupei din care mai fac parte Japonia și Africa de Sud, două echipe care se întâlnesc tot astăz, de la ora 14:00.
În meciul jucat pe Tokyo Stadium a fost 0-0 la pauză, dar apoi mexicanii s-au dezlănțuit. Alexis Vega a deschis scorul în minutul 47, iar Sebastian Cordova a făcut 2-0 în minutul 55.
picture

JO: Gol Mexic in meciul cu Franta

Francezii au revenit în joc în minutul 69, Gignac transformând un penalty, dar finalul de meci le-a aparținut tot mexicanilor. Uriel Antuna în minutul 80 și Eduardo Aguirre în minutul 90+1 au stabilit scorul final, unul care cu greu putea fi anticipat înaintea competiției.
Grupa A ne interesează în mod direct, deoarece de acolo se va alege adversara României din sferturi în caz că tricolorii vor trece de faza grupelor. În etapa a 2-a, care se va disputa duminică, Franța va juca cu Africa de Sud, în timp ce Mexic va da piept cu Japonia.
Competițiile de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo