Jocurile Olimpice au debutat cum nu se poate mai rău pentru Spania, care l-a pierdut pe Oscar Mingueza (22 de ani), în startul partidei cu Egipt. Fundașul celor de la FC Barcelona
Fără să fie obstrucționat de vreun adversar, Mingueza s-a așezat pe teren în minutul 18 și a făcut semn că nu mai poate continua. În locul său, selecționerul Luis de la Fuente l-a introdus pe Jesus Vallejo de la Real Madrid.

JO: Mingueza, dureri in meciul cu Egipt

Olympic Games (W)
Franţa a ratat calificarea în sferturile Jocurilor Olimpice după umilinţele cu Mexic şi Japonia
28/07/2021 LA 17:08
Nu se cunosc prea multe detalii în acest moment despre starea lui Mingueza, însă este clar că urmează să fie supus unor investigații medicale amănunțite, pentru a se vedea dacă gravitatea problemelor medicale.

Mingueza ar putea fi o pierdere mare pentru FC Barcelona

O perioadă de absență mai îndelungată ar fi o adevărată lovitură pentru cei de la FC Barcelona, acesta fiind o soluție pentru Ronald Koeman atât în centrul apărării, cât și în benzi. Oscar Mingueza este un produs al școlii de fotbal a catalainilor, pentru care a făcut pasul la echipa mare în iarna anului trecut, după doi ani petrecuți la echipa secundă.
  • Honduras - România, primul meci al tricolorilor la Jocurile Olimpice după 57 de ani, e LIVE VIDEO aici, de la ora 14:00.
Toate evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt transmise în direct pe Eurosport Player.
Competițiile de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Olympic Games (W)
Ce urmează pentru România la Jocurile Olimpice. Drum deschis către sferturile de finală
22/07/2021 LA 16:58
Olympic Games (W)
Tudor Băluță a plâns în hohote după Honduras - România 0-1. Motivul din spatele descărcării sale
22/07/2021 LA 16:47