Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Era nevoie de sacrificiu! Ăsta e prețul victoriei!" Ce a spus Rădoi după primul meci de la Jocurile Olimpice

Bianca Dumitru

Publicat 22/07/2021 la 16:45 GMT+3

România a debutat la Jocurile Olimpice de la Tokyo cu o victorie, scor 1-0, în fața reprezentativei statului Honduras. După meci, selecționerul Mirel Rădoi a vorbit despre partida din prima etapă a grupelor, punctând care a fost elementul care a făcut diferența.

Mirel Rădoi, în Honduras - România 0-1

Credit imagine: Eurosport

România a câștigat cu 1-0 meciul cu Honduras, din prima etapă a grupelor de la Jocurile Olimpice. După meci, Mirel Rădoi a declarat că diferența a fost făcută de faptul că jucătorii au înțeles ce le-a transmis la antrenamente și că au arătat ca un grup.
Selecționerul a comentat și victoria neașteptată a echipei din Noua Zeelandă în fața Coreei de Sud, scor 1-0, și s-a arătat fericit de prezența României la Tokyo.
"Faptul că au înțeles că e nevoie de unitate de grup, de sacrificiu, ăsta este prețul victoriei. Mă bucur că au înțeles ce vreau să văd la ei și au arătat asta pe teren. Am cedat inițiativa în repriza a doua, nu suntem la un nivel fizic foarte bun, dar sperăm ca de la meci la meci să mai acumulăm câte ceva și să facem mai bine tranziția pozitivă.
Am spus să fim atenți la Noua Zeelandă pentru că nu avem foarte multe informații despre ei. Mă bucur că am câștigat astăzi pentru că în următoarele două partide putem să ne calificăm mai departe cu încă 3 puncte sau, poate, chiar după un egal. Deja suntem câștigători, indiferent de ramura sportivă, am ajuns aici, am demonstrat deja ceva și sunt convins că putem să facem și mai mult", a declarat Mirel Rădoi.
Pentru echipa olimpică a României urmează duminică, de la ora 14:00, meciul cu naționala Coreei de Sud, care va fi transmis în direct pe Eurosport 2.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo