Meciul dintre România și Honduras de la Kashima a început destul de echilibrat, cu tricolorii lui Rădoi fiind însă cei mai determiați să deschidă scorul.
Cu toate acestea, hondurienii au fost primii cu ocaziile. În minutul 9, Aioani a respins o minge șutată puternic de la marginea careului. Doar un minut mai târziu a venit și prima ocazie pentru tricolori după ce Rațiu a intrat în careu, i-a lăsat mingea lui Ganea, însă acesta nu a reușit să reia spre poartă.
Meciul a curs apoi fără mari evenimente până în minutul 39 atunci când Honduras a avut prima ocazie cu adevărat imensă a partidei. Benguche a trecut de Florin Ștefan, l-a driblat apoi și pe Aioani însă Ghiță a intervenit decisiv și a scos mingea de pe linia porții.
Olympic Games (W)
Franţa a ratat calificarea în sferturile Jocurilor Olimpice după umilinţele cu Mexic şi Japonia
28/07/2021 LA 17:08

Jocurile Olimpice: Romania deschide scorul cu Honduras dupa un autogol

Honduras - România 0-1. Tricolorii au debutat cu victorie la Jocurile Olimpice

România a deschis scorul în primul minut de prelungire. O centrare periculoasă a lui Ciobanu a trimis mingea pe spațiul porții iar balonul a fost deviat decisiv de Oliva în proprie poartă.
În minutul 67 tricolorii au avut ocazia să își dubleze avantajul după un șut periculos cu stângul al lui Sefer de la 20 de metri, însă mingea a fost respinsă de goalkeeperul Hondorasului.
Sefer a fost din nou periculos în minutul 85, însă șutul său a fost reținut din nou de portarul advers. În cele din urmă, România s-a apărat excelent, a blocat culoarele și a reușit să obțină cele trei puncte în primul meci de la Jocurile Olimpice.
Competițiile de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Olympic Games (W)
Ce urmează pentru România la Jocurile Olimpice. Drum deschis către sferturile de finală
22/07/2021 LA 16:58
Olympic Games (W)
Tudor Băluță a plâns în hohote după Honduras - România 0-1. Motivul din spatele descărcării sale
22/07/2021 LA 16:47