Fanii lui Ajax au adus un banner uriaș la antrenamentele echipei luni prin care îl implorau pe Onana să rămână, măcar încă un sezon. Câteva ore mai târziu, Ajax a confirmat că s-a ajuns la un acord cu Stekelenburg, ceea ce a dus la întrebări privind viitorul lui Onana.
Conform informațiilor Daily Mail însă, sosirea lui Stekelenburg de la Everton, portar în vârstă de 37 de ani, nu va influența plecarea lui Onana. Jucătorul de 24 de ani dorește să plece în această vară însă, el preferând să ajungă la un club londonez, precum Chelsea sau Tottenham.
Onana, cotat la cel puțin 27 de milioane de lire, este pregătit să accepte și varianta prin care ar rămâne încă un sezon, având în vedere incertitudinile aduse de coronavirus. Acest lucru i-ar mulțumi cu siguranță pe ultrașii din facțiunea F-Side, cei care au adus un banner uriaș la antrenamente luni.
Transfers
Insigne, între Tottenham și Barcelona! Negocierile dintre italian și conducerea lui Napoli stagnează
04/07/2021 LA 19:06

Fanii lui Ajax vor ca Onana să rămână la club

Pe banner, care conținea și o fotografie cu fața lui Onana, scria: ”Onana, te rugăm, încă un an”. Onana s-a fotografiat ulterior cu bannerul. Internaționalul camerunez a jucat în 178 de meciuri pentru Ajax de când a sosit la olandezi de la academia Barcelonei, La Masia, în 2015.
Barcelona se află printre cluburile care sunt interesate de serviciile sale, conform Daily Mail. Însă Onana, care mai are doi ani de contract, își dorește în mod special să ajungă în Premier League. Onana este foarte apropiat cu Hakim Ziyech, cel care a semnat deja cu Chelsea.
Dacă Chelsea alege până la urmă să nu îl păstreze pe Kepa, cel care nu mai are o relație chiar grozavă cu Lampard, speranțele lui Onana de a ajunge în Anglia vor crește. Ajax este dispusă să-l lase să plece, dar CEO-ul Edwin van der Sar a exclus varianta vânzării sale la un preț redus din cauza pandemiei de coronavirus.
https://i.eurosport.com/2020/06/23/2837590.jpg
Transfers
Real e ”resemnată”: îl va pierde pe Varane! Englezii anunță marea favorită pentru semnătura sa
23/06/2021 LA 17:15
Transfers
Paul Pogba, aproape de PSG? Mino Raiola s-a întâlnit cu oficialii clubului parizian
19/06/2021 LA 15:42