Bayern Munchen și Manchester City au ajuns la un acord pentru transferul lui Leroy Sane. El va semna contractul în următoarele ore, acordul fiind valabil până în 2025, a informat Romano pe Twitter. Informația a fost confirmată și de jurnalistul Bild, Christian Falk.
De asemenea, la Bayern a ajuns și Tanguy Kouassi, un fundaș central de doar 18 ani foarte promițător de la Paris Saint-Germain. Bayern a cheltuit mai puțin de 50 de milioane de euro pentru Sane, deși în iarnă se vorbea chiar și de 160 de milioane de euro.
Sane s-a accidentat în primul meci al sezonului, în Supercupa Angliei, câștigată de City în fața lui Liverpool. Atacantul german a suferit o lovitură la genunchi și a fost schimbat după numai 13 minute. După mai bine de 9 luni de stat pe margine, tânărul atacant a revenit recent pe teren pentru Manchester City.
Transfers
Insigne, între Tottenham și Barcelona! Negocierile dintre italian și conducerea lui Napoli stagnează
04/07/2021 LA 19:06
Nu este pentru prima oară când se vorbește despre transferul lui Sane la Bayern. Giganții din Bundesliga s-au aflat în tratative cu City și în vara trecută dar și în iarnă, însă fără rezultate. Acum, însă, ambele cluburi par să fi ajuns la un consens. Pe de-o parte, Bayern are nevoie de un atacant de bandă, în special după plecările lui Robben și Ribery. Pe de altă parte, conducerea lui City nu ar vrea să piardă oportunitatea de a-l vinde pe Sane pe mulți bani, având în vedere că în 2021 acesta ar putea pleca gratis.
Chiar și înainte de accidentarea suferită, Sane nu era titular incontestabil la City. Pep Guardiola îi prefera în locul neamțului pe Bernardo Silva și Raheem Sterling. De cele mai multe ori, Sane intra din postura de rezervă, încercând să aibă un impact asupra jocului.
16 goluri și 18 assist-uri a reușit Leroy Sane în sezonul precedent. De-a lungul carierei sale, atacantul de 23 de ani a mai evoluat doar pentru academia și echipa mare a celor de la Schalke.
https://i.eurosport.com/2020/06/29/2841179.jpg
Transfers
Real e ”resemnată”: îl va pierde pe Varane! Englezii anunță marea favorită pentru semnătura sa
23/06/2021 LA 17:15
Transfers
Paul Pogba, aproape de PSG? Mino Raiola s-a întâlnit cu oficialii clubului parizian
19/06/2021 LA 15:42