Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Messi, dorit la Paris! Neymar și Di Maria au vorbit cu argentinianul și l-au chemat la PSG

Vlad Dumitrescu

Actualizat 28/08/2020 la 12:34 GMT+3

Starul lui Paris Saint-Germain, Neymar, a vorbit cu Lionel Messi la telefon joi despre posibilitatea ca argentinianul să meargă la clubul francez, conform surselor ESPN.

Lionel Messi, Neymar Jr.

Credit imagine: Getty Images

Viitorul lui Messi a devenit principalul subiect de discuție în lumea fotbalului după ce argentinianul a șocat Barcelona marți prin cererea sa de a părăsi clubul. PSG monitorizează cu atenție situația lui Messi însă francezii nu au făcut până în acest moment o ofertă concretă și nici nu l-au contactat pe tatăl și agentul său, Jorge. Acesta va sosi la Barcelona astăzi din Argentina.
Totuși, Neymar a început deja munca de convingere pentru a-l aduce pe bunul său prieten la Paris. Neymar a ajuns la PSG de la Barcelona în 2017 pentru suma record de 222 de milioane de euro însă a rămas apropiat de starul argentinian. Messi la rândul lui a insistat vara trecută ca Barcelona să îl readucă pe Neymar pe Camp Nou, însă acest lucru nu s-a concretizat.

Neymar și Di Maria încearcă să-l aducă pe Messi la Paris

Mijlocașul lui PSG, Angel di Maria, care este și el prieten apropiat cu Messi și coechipierul său la naționala Argentinei, a vorbit și el cu jucătorul Barcelonei.
Din cauza fair play-ului financiar ar fi dificil pentru PSG să realizeze transferul lui Messi, însă nu imposibil conform ESPN. Cu plecarea unor nume precum Edinson Cavani, Thiago Silva, Eric Maxim Choupo-Moting și Thomas Meunier, PSG a scăpat de salarii mari.
Cheia stă însă în suma de transfer pe care ar trebui să o achite PSG pentru Messi. Dacă argentinianul poate pleca pe gratis sau pe o sumă relativ mică, atunci parizienii sunt încrezători că pot face transferul. Contractul lui Messi expiră în 2021 și include o clauză de 700 de milioane de euro. Totuși, Messi speră să activeze o clauză care l-ar lăsa să plece pe gratis.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo