Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona transferă de la Manchester City! Pe cine vor să aducă catalanii pe Camp Nou

Nicu Savin

Actualizat 16/07/2020 la 20:54 GMT+3

Portughezul Bernardo Silva ar putea ajunge la Barcelona, informează portalul Le10Sport.

La Liga | Quique Setien, antrenorul celor de la Barcelona

Credit imagine: Getty Images

Catalanii doresc să se întărească în această vară pentru a aduce un plus de calitate în echipă. Se pare că gruparea ”blaugrana” l-ar dori pe lusitanul de la Manchester City, însă transferul va fi destul de greu de realizat deoarece acesta are contract cu gruparea de pe Ettihad până în 2025.
Barcelona a perfectat deja 3 trasferuri în această vară - Pjanic, Trincao și Pedri, însă catalanii nu vor să se oprească aici și vor să-și construiască o echipă de temut pentru sezonul viitor. Bernardo Silva este un nou nume important despre care se spune că ar putea ajunge în această vară pe Camp Nou, lucru care ar fi o adevărată lovitură pe piața trasferurilor.
Antoine Griezmann vom FC Barcelona

Griezmann, cheia afacerii

Conform jurnaliștilor de la Le10Sport, transferul lui Bernardo Silva la Barcelona depinde foarte mult de ceea ce se va întâmpla cu Antoine Griezmann. Francezul a avut un prim sezon modest în tricoul catalanilor, iar problemele cu Leo Messi din vestiar au generat mai multe zvonuri legate de posibila sa plecare de pe Camp Nou. Totuși, Griezmann a declarat că își dorește să rămână la club în continuare și este greu de crezut că va pleca în această perioadă de transferuri dacă nu va primi vreo ofertă exorbitantă.
Argumentul principal al eventualei mutări a lui Bernardo Silva din Premier League în La Liga este relația foarte bună pe care clubul catalan o are cu agentul jucătorului, celebrul Jorge Mendez. Acesta se pare că a jucat un rol important și în aducerea tânărului Trincao, trasferat de Barcelona de la Braga pentru 31 de milioane de euro. De asemenea, Mendez este și reprezentantul lui Semedo, jucător despre care s-a scris că ar putea pleca de la Barcelona, dar care până la urmă va semna prelungirea contractului.
Bernardo Silva devant Pep Guardiola lors du match de Ligue des champions entre Manchester City et le Shakhtar Donetsk, le 26 novembre 2019.
Bernardo Silva a ajuns la City în 2017, de la AS Monaco, în schimbul sumei de 45 de milioane de lire. Sub comanda lui Guardiola, Bernardo Silva a avut evoluții foarte apreciate și a devenit un jucător important pentru ”cetățeni”.
În cele 3 sezoane petrecute până acum pe Ettihad, portughezul a jucat 153 de meciuri, în care a marcat 30 de goluri și a dat 35 de pase decisive. Momentan, valoare de piață a fotbalistului este de 72 de milioane de lire, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo