Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Costel Pantilimon va pleca de la Nottingham Forest în această iarnă

Sebastian Ujica

Publicat 12/10/2019 la 15:53 GMT+3

Costel Pantilimon nu a jucat vreun meci în acest sezon de Championship și va fi lăsat să plece în iarnă de fosta dublă câștigătoare a Cupei Campionilor Europeni

Eurosport

Credit imagine: Eurosport

Costel Pantilimon a fost pus pe lista plecărilor la Nottigham Forest. Potrivit Nottinghampost, goalkeeper-ul în vârstă de 32 de ani nu se află printre preferații noului antrenor al formației, Sabri Lamouchi, și cel mai probabil va părăsi echipa în această iarnă.
În sezonul trecut, Costel Pantilimon a fost ales cel mai bun portar din liga a doua din Anglia, Championship, după ce a apărat în 44 din 46 de meciuri disputate de gruparea Nottingham și a adunat 15 partide fără gol primit.
Cu toate acestea, portarul român nu a evoluat niciun minut în actualul sezon și a devenit al patrulea goalkeeper al echipei, de când banca tehnică a fost preluată de antrenorul francez în vârstă de 47 de ani. Acesta a adus alți dor portari la echipă: kosovarul Arijanet Muric, împrumutat de la Manchester City, şi Brice Samba, transferat de la Caen pentru 2,1 milioane de euro.
Pantilimon a ajuns la Nottingham în ianuarie 2018, sub formă de împrumut de la Watford, formație care l-a vândut în vara trecută. Jucătorul român a semnat un contract pe o perioadă de trei ani cu Nottingham, ceea ce înseamnă că data scadentă a înțelegerii este în iunie 2021.
Până acum, în acest sezon, Nottingham Forest este pe locul doi în Championship, neînvinsă în 10 etape, la egalitate de puncte, 22, cu liderul West Bromwich Albion.
Mediafax
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo