Sadio Mane este unul dintre primele nume de pe lista celor de la Real Madrid pentru un transfer. Senegalezul s-a transformat de la transferul din 2016 la Liverpool în unul dintre cei mai buni jucători din lume.
Francezii de la France Football scriu astăzi despre posibilitatea acestui transfer și explică motivul pentru care Real Madrid este singura echipă care l-ar putea tenta pe Mane să plece de lângă Jurgen Klopp.

Doar două variante pentru Mane: Liverpool și Real Madrid

Liga
Revoluție în lotul Barcelonei. Catalanii sunt gata să renunțe la 13 jucători
21/04/2020 LA 06:22
Campion al Europei cu Liverpool, aproape campion în Premier League, vicecampion continental cu Senegal, Sadio Mane este la apogeul carierei. Marele său vis, recunoscut în documentarul creat de cei de la Rakuten TV, este să câștige Balonul de Aur. Ar fi al 2-lea jucător african care îl obține după George Weah (1995).
În 2019, Mane a terminat pe poziția a 4-a în topul Balonului de Aur, după Cristiano Ronaldo, coechipierul său, Virgil Van Dijk, și câștigătorul Leo Messi. Mane a sperat la trofeu, însă șansele lui au fost eclipsate de colegul de la Liverpool, Virgil Van Dijk, mai ales după ce și Jurgen Klopp s-a pronunțat în favoarea acestuia în lupta pentru trofeu.
De ce Real Madrid? Pentru Mane, echipa cu cele mai multe trofee de UEFA Champions League (13) reprezintă rampa de lansare către marele trofeu individual. "Nu cred că Mane își dorește să rămână la Liverpool pe viață" spunea zilele trecute coechipierul său de la națională, Keita Balde.
În ciuda tentației însă, un transfer în vară este extrem de dificil de realizat. Mane se simte bine la Liverpool și nu va pune presiune pentru un transfer, astfel că Liverpool va putea negocia din poziție de forță. Jucătorul de 28 de ani are contract până în 2023 iar Liverpool dorește minim 150 de milioane de euro în schimbul jucătorului. În acest moment, această sumă este peste ceea ce ar fi Real Madrid dispusă să ofere.
Pentru un asemenea transfer, trebuie ca toate elementele să se potrivească. Iar în acest moment, în contextul crizei economice cauzată de pandemia de COVID-19, transferul lui Mane la Real Madrid este departe de a putea fi realizat, în ciuda faptului că jucătorul și-ar dori această mutare.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Neymar a recunoscut că a vrut să plece de la PSG în 2021! De ce a luat această decizie
ACUM 11 ORE
Premier League
Ronaldo, scos din sărite de doi coechipieri de la United! Pe cine e supărat, după ultimul meci
IERI LA 07:29