Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Van de Beek, din ce în ce mai aproape de Real Madrid. Suma de transfer: 55 de milioane de euro

Sebastian Ujica

Publicat 06/12/2019 la 16:33 GMT+2

Presa din Olanda scrie că Van de Beek i-a refuzat pe cei de la Tottenham și le-a transmis că urmează să ajungă la Madrid.

Eurosport

Credit imagine: Eurosport

Donny van de Beek, mijlocașul lui Ajax Amsterdam, este din ce în ce mai aproape de Real Madrid, anunță De Telegraaf. Dacă jucătorul își dăduse deja acordul de principiu să vină în Spania, se pare că și formația olandeză a acceptat suma înaintată de Real.
Deocamdată nu se cunoaște momentul în care se va perfecta totul. Real îl dorește încă din iarnă, dar ”lăncierii” ar vrea să îl cedeze tocmai în vara anului următor. Sursa amintită nu a aflat perioada când va fi făcut anunțul, dar a oferit câteva precizări cu privire la suma de transfer. Ajax anunța că îl cedează pentru 55 de milioane de euro, iar Real ar fi oferit aproximativ aceiași bani.
Van de Beek a câștigat trei trofee cu Ajax Amsterdam, campionatul, Cupa și Supercupa Olandei și a ajuns, în sezonul trecut, până în semifinalele Ligii Campionilor. Mijlocașul de 22 de ani a ajuns la echipele ”under” ale olandezilor în 2008, de la Veensche Boys Youth, fără sumă de transfer. La începutul anului 2016 a făcut pasul la echipa mare. În acest timp a fost folosit în 159 meciuri, a marcat 38 de goluri și a oferit 29 de pase decisive.
Mediafax
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo