Donny van de Beek, mijlocașul lui Ajax Amsterdam, este din ce în ce mai aproape de Real Madrid, anunță De Telegraaf. Dacă jucătorul își dăduse deja acordul de principiu să vină în Spania, se pare că și formația olandeză a acceptat suma înaintată de Real.
Deocamdată nu se cunoaște momentul în care se va perfecta totul. Real îl dorește încă din iarnă, dar ”lăncierii” ar vrea să îl cedeze tocmai în vara anului următor. Sursa amintită nu a aflat perioada când va fi făcut anunțul, dar a oferit câteva precizări cu privire la suma de transfer. Ajax anunța că îl cedează pentru 55 de milioane de euro, iar Real ar fi oferit aproximativ aceiași bani.
Van de Beek a câștigat trei trofee cu Ajax Amsterdam, campionatul, Cupa și Supercupa Olandei și a ajuns, în sezonul trecut, până în semifinalele Ligii Campionilor. Mijlocașul de 22 de ani a ajuns la echipele ”under” ale olandezilor în 2008, de la Veensche Boys Youth, fără sumă de transfer. La începutul anului 2016 a făcut pasul la echipa mare. În acest timp a fost folosit în 159 meciuri, a marcat 38 de goluri și a oferit 29 de pase decisive.
Liga
La Masia a produs o nouă generaţie fabuloasă! Coincidenţele dintre Barcelona lui Pep şi cea de acum
ACUM 3 ORE
Mediafax
Liga Campionilor UEFA
Pochettino, două decizii super importante înainte de "finala" cu City. Ce a hotărât
ACUM 5 ORE
Liga Campionilor UEFA
Dezastru pentru o echipă din Champions League! Are 11 accidentați înainte de duelul de marți
ACUM 8 ORE