Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Șumudică a ratat șansa să urce pe locul doi în Turcia

Cosmin Cioboata

Publicat 07/10/2019 la 13:13 GMT+3

Echipa lui Marius Șumudică, Gaziantep, a remizat pe teren propriu cu Goztepe (1-1) și a ratat ocazia să ajungă pe locul secund în campionatul Turciei. După șase etape disputate, Șumudică se află pe locul al treilea, cu 11 puncte acumulate.

Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica

Credit imagine: AA

Goztepe a rămas în inferioritate numerică în minutul 50, după ce Beto, fostul portar al lui CFR Cluj, a făcut henț în afara careului. Cu Alin Toșca pe teren, Gaziantep a deschis scorul la opt minute distanță printr-un șut-centrare care l-a păcălit pe nou-intratul Bakirbas. Emir a adus egalarea pentru oaspeți cu un o execuție peste portarul lui Gaziantep în finalul partidei.

Gaziantep pe podium, după șase etape

După șase meciuri jucate, clubul lui Marius Șumudică încheie podiumul în campionatul Turciei, la trei puncte în spatele liderului Alanyaspor. Gaziantep a început rău noul sezon cu o înfrângere pe terenul lui Fenerbahce (5-0). Au urmat apoi trei victorii în patru etape, contra lui Genclerbirligi, Besiktas și Rizespor. Două egaluri completează rezultatele echipei antrenate de fostul jucător al Rapidului în acest sezon.
Șumudică se află pe banca lui Gaziantep din luna iunie a acestui an. Ultimele echipe pe care le-a antrenat sunt Al-Shabab (Arabia Saudită), Kayserispor (Turcia), Astra Giurgiu (România) și Concordia Chiajna (România). Șumudică a câștigat numai două trofee din poziția de antrenor, ambele cu Astra (titlul de campioană a României și Supercupa României).
Marius Sumudica

Programul meciurilor lui Gaziantep:

  • Gaziantep - Basaksehir
  • Trabzonspor - Gaziantep
  • Gaziantep - Alanyaspor
  • Ankaragucu - Gaziantep
  • Gaziantep - Galatasaray
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo