Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacția lui Șumudică, după ce s-a despărțit oficial de Rizespor: "Până la vară nu mai antrenez!"

Cosmin Cioboata

Actualizat 05/03/2021 la 08:19 GMT+2

Marius Șumudică și-a încheiat ieri, în mod oficial, aventura pe banca lui Rizespor. Tehnicianul român s-a despărțit de formația turcă de comun acord, după 7 meciuri fără victorie.

Marius Șumudică

Credit imagine: Getty Images

Marius Șumudică a petrecut numai 38 de zile la cârma lui Rizespor. Antrenorul român a venit cu ambiții mari la formația din prima ligă turcă, la numai o săptămână după despărțirea de Gaziantep.
Din păcate pentru "Șumi", jocul lui Rizespor n-a strălucit deloc sub comanda lui. În 7 meciuri, echipa a obținut 4 înfrângeri și 3 remize, iar tehnicianul român n-a mai găsit forța să continue.
La scurt timp după ce despărțirea lui Șumudică de Rizespor a fost anunțată oficial de club, antrenorul român a oferit o primă reacție.

Reacția lui Șumudică, după ce s-a despărțit oficial de Rizespor: "Până la vară nu mai antrenez!"

Șumudică a dezvăluit că s-a gândit să-și dea demisia încă de acum 3 meciuri din cauza lipsei de compatibilitate dintre el și jucători. Cu dezamăgire, românul a recunoscut că este pentru prima oară când nu reușește să urce o echipă în clasament.
"Șumi" a încheiat prin a spune că își va lua o pauză până la vară:
"Am vrut să demisionez acum trei meciuri. Simţeam incompatibilitate între mine şi echipă. Când am luat echipa erau 20 de jucători cu Covid, apoi reveneau câte 4-5... Un club extraordinar din punct de vedere administrativ, al oamenilor care lucrează acolo. Dar n-am reuşit să-l resuscitez.
Este singura echipă la care n-am putut să urc în clasament şi să fac rezultate notabile. Niciodată nu voi mai prelua o echipă din mers. Mă simt obosit. De 12-13 ani lucrez încontinuu, nu am avut pauze, n-am fost demis niciodată.
Am simţit că nu mai pot, nu mai am energia necesară şi motivaţia să o transmit jucătorilor. Mi-a fost greu, n-au vrut să mă lase să plec, am avut o clauză de plătit şi până la urmă am ajuns la un acord comun şi ne-am despărţit. Până în vară nu antrenez, sub nicio formă", a spus Marius Șumudică, citat de news.ro.
Șumudică a lăsat-o pe Rizespor pe locul 16, la doar două puncte deasupra liniei retrogradării.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo