Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Drăguș și Maxim au adus încă o victorie pentru echipa lui Șumudică! Gaziantep a urcat în clasament

Nicu Savin

Publicat 11/11/2023 la 17:15 GMT+2

Gaziantep s-a impus cu 3-0 în deplasare cu Alanyaspor, în etapa a 12-a a campionatului Turciei. Primele două goluri ale echipei conduse de Marius Șumudică au fost marcate de Alex Maxim și Denis Drăguș. Florin Niță a fost integralist la Gaziantep.

Denis Drăguș (Alanyaspor - Gaziantep)

Credit imagine: Eurosport

Contingentul român de la Gaziantep face furori în Turcia. După ce în săptămâna trecută au înscris în victoria cu 2-0 în fața lui Rizespor, Alex Maxim și Denis Drăguș au adus un nou succes pentru echipa antrenată de Marius Șumudică.
Antrenorul român a privit meciul din tribună, fiind suspendat, dar echipa sa a făcut un meci solid și s-a impus cu 3-0 pe terenul celor de la Alanyaspor, grație reușitelor semnate de cei doi internaționali români, într-un final de primă repriză absolut nebun.

Alex Maxim și Denis Drăguș au marcat din nou pentru Gaziantep

În minutul 45+8, Alex Maxim a deschis scorul din penalty, iar înainte de ultimul fluier al primei reprize Drăguș a majorat avantajul oaspeților, profitând de o eroare colosală a portarului advers. Astfel, atacantul a ajuns la 4 goluri marcat în 7 meciuri pentru noua sa echipă și va veni cu un moral excelent la echipa națională.
Scorul final a fost stabilit de columbianul Brayan Riascos, la una dintre ultimele faze ale partidei.
La Gaziantep a fost integralist și Florin Niță, care a închis poarta pentru al doilea meci la rând. În urma victoriei de azi, Gaziantep a urcat până pe locul 9 în Superlig, cu 15 puncte, dar mai poate coborî câteva poziții până la finalul rundei.
De când Marius Șumudică a revenit pe banca lui Gaziantep, echipa a obținut 6 victorii (5 în campionat și una în Cupa Turciei) și a suferit doar două înfrângeri. După pauza competițională dedicată echipelor naționale, Gaziantep va juca pe teren propriu cu Ankarugucu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo