Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Germania e prima semifinalistă de la Campionatul Mondial U-17. Nemții s-au impus la limită în fața Spaniei

Andrei Nicolae

Actualizat 24/11/2023 la 12:35 GMT+2

Primul sfert de finală de la Cupa Mondială Under-17 a marcat un duel 100% european, dintre Germania și Spania. "Die Mannschaft" a câștigat la limită în fața naționalei din Peninsula Iberică, scor 1-0, grație unei reușite a lui Paris Brunner, jucătorul de la Borussia Dortmund U-19.

Germania-Spania, în sferturile Cupei Mondiale U-17

Credit imagine: Getty Images

Naționala Germaniei s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale de tineret, la nivel Under-17. Echipa antrenată de Christian Wuck a învins-o la limită pe Spania, la capătul unui meci încheiat 1-0.
Germania venea după o victorie în optimi în fața Statelor Unite ale Americii, scor 3-2, în timp ce ibericii trecuseră și ei la un singur gol diferență de Japonia, scor 2-1. Duelul 100% european dintre cele două formații a adus pe teren câțiva jucători deja cunoscuți pe prima scenă a fotbalului mare, precum Marc Guiu, marele "pariu" al Barcelonei.
Partida a fost destul de animată în privința ocaziilor de gol, însă tabela nu a fost deblocată după primele 45 de minute.
Citește și:

Germania, prima semifinalistă de la Mondialul din Indonezia

După aproximativ 20 de minute distanță de la startul reprizei secunde, nemții au primit o lovitură de la 11 metri. Executantul ales a fost Paris Brunner, care a transformat fără emoții lovitura de la punctul cu var și și-a adus echipa în avantaj. Jucătorul de bandă și-a confirmat forma excelentă de la Borussia Dortmund Under-19, formație pentru care evoluează la nivel de club.
Spania a încercat să revină în joc, însă nu a avut câștig de cauză, astel că Germania a devenit prima semifinalistă a Mondialului Under-17 găzduit în Indonezia. În semifinale, nemții vor da peste câștigătoarea dintre Argentina și Brazilia, un alt duel extraordinar de încins.
Sferturile Cupei Mondiale U-17
  • Spania - Germania 0-1
  • Argentina - Brazilia
  • Mali - Maroc
  • Franța - Uzbekistan
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo