Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Selecționerul Ucrainei U21, revoltat după semifinala pierdută: "Am făcut o jumătate de zi pe drum"

Romeo Ene

Publicat 06/07/2023 la 12:56 GMT+3

Ucraina a avut un parcurs onorabil la Campionatul European U21, însă a fost învinsă de Spania în semifinale, scor 1-5. Totuși, ucrainenii au întâmpinat mai multe probleme înaintea partidei.

Ucraina U21, foto Facebook

Credit imagine: facebook

Deși a deschis scorul prin Bondarenko, în minutul 13, ucrainenii au pierdut drastic în fața Spaniei, pe stadionul din Ghencea, scor 1-5. În ultimul act al competiției, Spania o va întâlni pe Anglia.
Finala se va disputa pe 8 iulie, în Georgia. Ucraina a trecut de Franța în sferturi, scor 3-1, însă selecționerul Ruslan Rotan a vorbit despre cât de greu a fost drumul de la Cluj la București și cu ce dificultăți s-a confruntat naționala sa, precizând faptul că timpul a fost insuficient pentru a pregăti duelul cu Spania din semifinale.
"E necesar, probabil, să felicit Spania pentru acest succes. Cât despre noi, cred că băieții nu au avut o banală recuperare. Nu caut scuze, dar modul în în care ne-am întors aici...Nici nu știu cum am ajuns la București. Am făcut o jumătate de zi pe drum. Ne-au ținut cinci ore închiși într-un hangar la aeroport, am stat pe aeroport în loc să ne refacem, am ajuns la 1 dimineața la hotel. Aceste întârzieri de zbor sunt inexplicabile. E un mister ce se întâmplă la un asemenea turneu", a precizat selecționerul Ucrainei, conform publicației tribuna.com.
CITEȘTE ȘI:

Selecționata Ucrainei, una dintre surprizele turneului

Echipa națională U21 a Ucrainei reprezintă una dintre surprizele majore ale turneului Euro U21, alături de selecționata Israelului. Ucraina a terminat pe locul al doilea în grupa de calificare B, obținând 7 puncte din 3 meciuri (la egalitate cu primul loc, Spania). În această grupă a făcut parte și România, care a obținut un singur punct și a fost învinsă de Ucraina cu 1-0 printr-un autogol marcat de Dican.
Ulterior, Ucraina a trecut de Franța în sferturi, după un succes cu 3-1, dar a cedat în fața Spaniei, scor 1-5.
Semifinala dintre Spania și Ucraina, de la Campionatul European U21, a fost ultimul meci organizat în România la acest turneu final. Marea finală dintre Spania și Anglia se va disputa la Batumi, în Georgia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo