CFR Cluj a învins Jablonec în această seară, în Conference League, cu scorul de 2-0. Victoria nu a ajutat-o foarte mult, pentru căformația ardeleană a terminat pe ultimul loc în Grupa D, cu 4 puncte.
Antrenorul Dan Petrescu a fost de părere că CFR Cluj ar fi meritat mai multe puncte la sfârșitul parcursului în întrecerea europeană.
Romanian Liga I
Denis Alibec, dorit în Turcia și Rusia! Ce le-a transmis șefilor de la CFR Cluj
17/01/2022 LA 11:01

Dan Petrescu: "Ce treabă am eu la meciul ăsta cu întrebarea asta? Azi e 20 decembrie?"

"Cred că ați văzut și voi că am jucat cu o echipă foarte bună, solidă, care face pressing, cu intensitate, nu a fost ușor. În cupele europene, orice meci este foarte greu. Am avut și noi puțină șansă în Europa, am marcat după o acțiune extraordinară a lui Manea. Știam că vor risca, știam că vor fi spații.
Au avut niște ocazii pe final. Dacă am fi luat gol, eram puțin supărat. Așa e 2-0, meci perfect, ne-am trezit puțin cam târziu. Merită și băieții o victorie, nu cred că meritam 4 puncte în această grupă, cel puțin 6 sau 7.
Știți și voi cum a fost primul meci, venisem de câteva zile. Important e că am câștigat azi. Eu l-am adus pe Debeljuh la CFR Cluj, nu altcineva. Toate achizițiile au fost făcute de Dan Petrescu. Pentru Debeljuh eu am decis, de aceea am fost eu supărat pe el. Când m-am întors nu era jucătorul pe care îl voiam eu. Iată că astăzi a jucat foarte bine, și Denis a intrat bine, nu era ușor nici pentru el. Atitudinea a fost bună, chiar dacă a greșit câteva mingi.
Vor fi trei meciuri în șapte zile, nu va fi ușor, băieții nu sunt roboți. Trebuie să aleg cea mai în formă echipă. Nu știu dacă Omrani va fi recuperat", a declarat Dan Petrescu, potrivit sport.ro.
După ce a analizat partida CFR Cluj – Jablonec, antrenorul ardelenilor a fost întrebat și de echipa națională, dacă a fost contactat de Federația Română de Fotbal, având în vedere zvonurile cum că Mutu ar fi favorit pentru preluarea postului de selecționer.
"Ce treabă am eu la meciul ăsta cu întrebarea asta? Azi e 20 decembrie? Mulțumesc, seară bună!",a reacționat antrenorul, care apoi a plecat.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Romanian Liga I
Un titular de la CFR Cluj și-a prelungit contractul! Lovitura dată de echipa lui Dan Petrescu
13/01/2022 LA 09:10