Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce conțineau "pungile de cadouri" date de oficialii FCSB arbitrilor maghiari de la meciul cu Viking

Cristian Mihală

Publicat 27/08/2022 la 14:46 GMT+3

Acuzațiile antrenorului lui Viking, Morten Jensen, care susține că arbitrul maghiar Tamas Bognar ar fi primit cadouri de la FCSB, înainte de meciul retur, sunt complet nefondate. Au existat într-adevăr "punguțe de cadouri" pentru brigada de arbitri, dar acestea au conținut strict materiale și obiecte promoționale ale roș-albaștrilor.

Norvegienii, acuze ridicole la adresa FCSB

Credit imagine: Eurosport

Norvegienii nu știu să piardă și riscă să se umple de ridicol după eliminarea în fața FCSB-ului, din barajul pentru grupele Conference League. Returul de joi mergea către prelungiri, dar în minutul 93 Florinel Coman a fost faultat în careu și Radunovic a transformat penaltyul contestat de nordici. FCSB a trecut dramatic de Viking, dar antrenorul echipei gazdă este convins că arbitrul maghiar Tamas Bognar a greșit și a decis echipa calificată. Într-un interviu acordat presei din Norvegia, antrenorul lui Viking i-a acuzat pe cei de la FCSB că le-ar fi făcut câte un cadou celor 4 arbitri.
"Eram pe drumul către vestiarul arbitrilor, chiar în fața zonei mixte, când un reprezentant al lui FCSB a venit cu cinci pungi de cadouri. Când s-a întors, mai avea doar una singură. Au fost patru arbitri la meci, deci am fost foarte surprins. Toată lumea cu care am vorbit despre asta crede că a fost un lucru ciudat, așa că probabil le vom face o mică observație celor de la UEFA", a declarat Jensen, pentru ziarul local Stavanger Aftenblad.
Punguțele au existat, anunță Gazeta Sporturilor, dar bănuielili norvegienilor sunt, evident, complet nefondate. E aberant din start să crezi că oficialii FCSB ar fi mers cu "sacoșa la vedere" către arbitri. Dar acele mici cadouri au existat, dar nu au niciodată statutul de "mită", notează sursa citată. FCSB nu a făcut altceva decât să respecte protocolul UEFA și să le pună la dispoziție celor care au arbitrat mici însemne ale FCSB. E vorba de obiecte promoționale - un magnet, un fular, un fanion - cu însemnele clubului care arată doar respectul vicecampioanei României față de brigada maghiară.

Programul lui FCSB în grupele Conference League

După 5 ani, FCSB e din nou în grupele unei competiții europene, iar West Ham, Anderlecht și Silkeborg le vor sta în față jucătorilor lui Dică pentru lupta de a ajunge în primăvara europeană.
Pe hârtie, englezii sunt cei mai puternici adversari, cu un lot de 12 ori mai valoros decât al roș-albaștrilor. UEFA a stabilit programul etapelor din grupe, astfel că FCSB se deplasează la Londra în prima etapă, pentru a o întâlni chiar pe West Ham.
Iată programul complet al FCSB din grupele Conference League:
Etapa 1: West Ham – FCSB
Etapa 2: FCSB – Anderlecht
Etapa 3: Silkeborg – FCSB
Etapa 4: FCSB – Silkeborg
Etapa 5: Anderlecht – FCSB
Etapa 6: FCSB – West Ham
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo