Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dan Petrescu, discurs realist după Ballkani - CFR 1-1! Marea nemulțumire a antrenorului campioanei

Nicu Savin

Publicat 08/09/2022 la 23:54 GMT+3

Dan Petrescu s-a arătat extrem de mulțumit de remiza obținută de CFR Cluj pe terenul kosovarilor de la FC Ballkani, în primul meci din grupele Conference League. Antrenorul campioanei a subliniat că nu are timp să-și antreneze jucătorii din cauza programului extrem de încărcat.

Dan Petrescu, CFR Cluj. Credit foto: Agerpres

Credit imagine: Eurosport

CFR Cluj a fost chinuită serios de FC Ballkani, în prima etapă a fazei grupelor din Conference League. Kosovarii au condus cu 1-0 până în minutul 90+1, când brazilianul Yuri Matias a marcat pentru ardeleni și a salvat un punct.
Prestația CFR-ului nu a fost cea mai strălucită, astfel că rezultatul este cât se poate de bun, mai ales că Sivasspor și Slavia Praga au remizat în celălalt meci al grupei (1-1), deci este egalitate perfectă între cele 4 echipe care luptă pentru calificare.

Dan Petrescu: "Încă suntem neînvinși în Europa"

La finalul partidei, Dan Petrescu a avut un discurs realist, declarându-se mulțumit de rezultat. Managerul campioanei a scos în evidență faptul că echipa sa este în continuare neînvinsă în acest sezon al cupelor europene. Petrescu s-a plâns însă de faptul că nu are timp să-și antreneze jucătorii și a anunțat multe schimbări în echipă la meciul cu Universitatea Craiova din week-end.
"Au avut posesia mingii mai mult, dar, cred că au avut două șuturi sau trei maxim pe poartă și au marcat un gol frumos. Am avut niște ocazii, nu am reușit să marcăm. E clar că nu am făcut cel mai bun meci al nostru, dar încă suntem neînvinși în Europa.
E un punct bun pentru moral. Când marchezi în ultimul minut nu poți să fii supărat. E un pas înainte un punct, sperăm joi să câștigăm. Să facem patru puncte în două meciuri e un pas bun pentru calificare.Toată lumea a spus că noi suntem favoriți. Să egalezi în ultimul minut trebuie să fii mulțumit. Îți dai seama dacă pierdeam...
La ora asta suntem aici încă... Zburăm... Când să-i antrenez? Mâine? Cu două zile înainte de meci. Foarte puțin pot să-i antrenez. Când? Vor fi iar 7-8 schimbări la meciul cu Craiova, meci important, după care joi vrem să câștigăm.
Degeaba te antrenezi bine, cu meciurile te afli în form[. Iar jucătorii care au venit, nu au 90 de minute, poate doar o repriză și trebuie să-i pregătim și pe ei.Mi-a plăcut de Yeboah. El a încercat să joace pentru echipă, dar în față nu a avut prea multe realizări", a spus Dan Petrescu. citat de sport.ro.
Joia viitoare, CFR Cluj va juca pe teren propriu cu Sivasspor, formație aflată pe locul 15 în campionatul Turciei, cu doar 3 puncte acumulate în 5 meciuri jucate.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo