Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB, analizată în presa din Anglia! "West Ham va avea o deplasare înșelătoare"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 27/08/2022 la 17:18 GMT+3

FCSB este văzută ca un adversar înșelător pentru West Ham, în grupele Conference League. Jurnaliștii de la The Sun avertizează în privința roș-albaștrilor, dar se tem și de celelalte echipe din grupă.

FCSB

Credit imagine: facebook

Articol scris de Dani Morar
FCSB a fost repartizată în grupa B din Conference League, după ce a trecut dramatic de norvegienii de la Viking. West Ham, Anderlecht și Silkeborg sunt adversarele vicecampioanei României, într-una dintre cele mai echilibrate grupe. West Ham este, de departe, cea mai bine cotată echipă dintre adversarele roș-albaștrilor, iar jurnaliștii de la The Sun au analizat situația "ciocănarilor".
"West Ham va avea niște deplasări înșelătoare în România, Belgia și Danemarca în grupele Conference League. Echipa românească FCSB are un important istoric european. Ei au câștigat Cupa Campionilor în 1986 și au fost finaliști în 1989.
Nici Anderlecht nu va fi un adversar prea ușor. Echipa din Belgia juca în Champions League în sezonul 2017/18”, au scris jurnaliștii de la The Sun.
Iată programul FCSB-ului din grupele Conference League:
  • Etapa 1: West Ham – FCSB
  • Etapa 2: FCSB – Anderlecht
  • Etapa 3: Silkeborg – FCSB
  • Etapa 4: FCSB – Silkeborg
  • Etapa 5: Anderlecht – FCSB
  • Etapa 6: FCSB – West Ham
Prima clasată din fiecare grupă se va califica în optimile competiției, în timp ce a doua va disputa un play-off cu o echipă care a ocupat locul trei în grupele de Europa League. Meciurile din faza grupelor se vor disputa în perioada 8 septembrie - 3 noiembrie.
Citește și:

FCSB a făcut primul transfer după ce a reușit calificarea în grupe

Bucureștenii au anunțat aducerea lui Andrea Compagno, de la FCU Craiova, la doar o zi după ce a aflat componența grupelor din Conference. 1,5 milioane de euro vor plăti vicecampionii în schimbul atacantului italian, care devine al doilea cel mai scump transfer din această vară de către aceștia.
"Doamne ajută să se facă! Eu cred doar când se semnează contractul. Și Safranko era aproape de noi și a semnat cu Sepsi. Să fie la antrenament. Când vine la antrenament, atunci putem spune ok.
Dacă se aduce un atacant, zâmbesc, normal, pentru că îmi doresc acest lucru. Este un jucător bun pentru campionatul României, a arătat-o la Craiova și i-a ajutat și la Liga a 2-a și în Liga 1. Are realizări și pe acest început de campionat", a spus Nicolae Dică, la conferința de presă de sâmbătă.
FCSB va juca în campionat duminică, împotriva celor de la FC Hermannstadt. Jucătorii lui Nicolae Dică sunt în căutarea celui de-al doilea succes din SuperLigă, după ce, până acum, s-au axat pe parcursul european.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo