Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nicolae Dică, prima reacție după aducerea lui Compagno! Tehnicianul e încântat de transfer

Eurosport
DeEurosport

Publicat 27/08/2022 la 15:38 GMT+3

Nicolae Dică este fericit după ce a primit atacantul mult dorit. Conducerea FCSB a anunțat realizarea tranferului lui Andrea Compagno, golgheterul campionatului din acest moment.

Nicolae Dică

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Dani Morar
Nicolae Dică este în culmea fericirii după ce a aflat că îl va pe Compagno sub comanda sa. Tehnicianul este nerăbdător ca atacantul să fie prezent la antrenamente și să îl integreze în echipă.
"Doamne ajută să se facă! Eu cred doar când se semnează contractul. Și Safranko era aproape de noi și a semnat cu Sepsi. Să fie la antrenament. Când vine la antrenament, atunci putem spune ok.
Dacă se aduce un atacant, zâmbesc, normal, pentru că îmi doresc acest lucru. Este un jucător bun pentru campionatul României, a arătat-o la Craiova și i-a ajutat și la Liga a 2-a și în Liga 1. Are realizări și pe acest început de campionat",a spus Nicolae Dică, la conferința de presă de sâmbătă, citat de as.ro
Compagno este golgheter în Super Liga după 7 meciuri disputate de către echipa sa. 5 goluri a reușit atacantul italian, însă FCU Craiova se află abia pe locul 12 în clasament, fiind în pericol de a fi depășită chiar de FCSB, la finalul acestei etape. Andrea Compagno a devenit al doilea cel mai scump transfer al FCSB-ului din această vară, după David Miculescu. Pentru jucătorul de la UTA s-au plătit 1,7 milioane de euro, în timp ce Compagno a costat cu 200.000 de euro mai puțin.
Citește și:

Cum descrie Compagno fotbalul din România

Compagno este surprins plăcut de fotbalul din România, care se află într-o continuă creștere. Multe lucururi îi amintesc de țara sa natală, iar suporterii de la noi l-au impresionat.
"În România, fotbalul este trăit cu dragoste. Există locuri care îmi amintest de căldura din sudul Italiei și se joacă pe stadioane de anvergură, deseori în fața a 30.000 de spectatori. În comparație cu ligile de top, ceva lipește, dar nivelul fotbalului este în creștere, cu jucători tehnici, importanți. Precum Adrian Mutu, un om care nu trece neobservat.
Anul trecut a fost antrenorul nostru. După câteva luni a mers la Rapid, am câștigat împotriva lor, iar eu am înscris două goluri", a spus Andrea Compagno.
Într-o declarație dată acum o săptămână, italianul spunea că nu îl interesează o mutare la FCSB și tot ce își dorește este să se califice în play-off alături de craioveni. Lucrurile s-au schimbat după oferta bucureștenilor, chiar dacă nu se cunoaște încă salariul lui Compagno.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo