Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB, cea mai slabă echipă din Conference League. "West Ham ne bătea și cu copiii"

Cristian Mihală

Actualizat 04/11/2022 la 08:13 GMT+2

Portarul echipei FCSB, Ştefan Târnovanu, a declarat, după înfrângerea pe teren propriu cu West Ham, scor 0-3, în ultima etapă a grupelor Europa Conference League, că formaţia sa este departe de fotbalul mare, chiar dacă adversarul foloseşte jucători mai puţin experimentaţi, aşa cum a fost cazul joi seara.

FCSB - West Ham 0-3

Credit imagine: Eurosport

FCSB a fost învinsă fără drept de apel de formaţia engleză West Ham United, cu scorul de 3-0 (1-0), joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în ultimul său meci din Grupa B a competiţiei de fotbal Europa Conference League. Vicecampioana României a încheiat astfel o campanie ratată complet în care a obţinut doar două puncte, ambele cu Anderlecht. După 6 meciuri, roș-albaștrii au încheiat grupa pe ultimul loc în clasament, după Silkeborg, Anderlecht şi West Ham, reuşind să marcheze în doar 3 rânduri. Mai mult, FCSB a încasat 18 goluri, fiind cea mai slabă echipă din competiție.
În ciuda faptului că Moyes nu a aliniat vreunul dintre titularii obișnuiți, FCSB nu a avut vreo șansă, astfel că Ștefan Târnovanu a fost extrem de sincer și a admis că diferența de valoare dintre cele două echipe e uriașă.
"După aceste rezultate concluzia este că mai avem de muncit, suntem departe de fotbalul mare şi s-a demonstrat în seara aceasta că pot veni şi cu echipa a doua, cu copii, e o diferenţă imensă. E puţin cam trist, pentru că am primit şase goluri în două meciuri. Un meci dificil, cu o echipă foarte, foarte bună, s-a văzut asta inclusiv cu câţiva copii, chiar dacă în axul central au avut jucătorii cu experienţă", a declarat Târnovanu la Pro Arena.
El a spus că nu are niciun drept să acuze arbitrajul pentru scorul de pe Arena Naţională.
"Cred că dacă am da vina pe arbitraj nu am fi sinceri cu noi. S-a jucat la o singură poartă. Îmi pare rău, pentru că puteam intra cu 0-0 la pauză şi poate alta era soarta partidei", a mai spus Târnovanu.

Risto Radunovic, după încă un rezultat rușinos pentru FCSB

Risto Radunovic a admis că FCSB trece printr-un moment greu și crede că meciurile din Europa Conference League ar trebui să reprezinte o lecţie pentru formaţia bucureşteană.
"O seară foarte grea pentru noi, ţinând cont că a fost ultimul meci şi am vrut să arătăm şi să facem un meci bun pentru suporteri şi pentru noi, dar a fost un moment greu şi îmi pare foarte rău că am pierdut acest meci. E un moment foarte greu pentru noi, e foarte greu să găseşti cuvintele ca să îţi imaginezi situaţia. Toată echipa nu a făcut un meci bun şi asta cred că este mai important decât faptul că am ratat eu o ocazie. Acum nu mai putem schimba nimic, trebuie să luăm ca pe o lecţie aceste meciuri din Conference League şi în viitor să arătăm mai bine", a declarat Radunovic la Pro Arena.
El a afirmat că după cum a arătat echipa sa în ultima perioadă nu ar avea dreptul să se gândească la câştigarea titlului de campioană în Superliga României.
"Duminică avem meciul următor, un derby (cu Rapid) care poate schimba tot sezonul şi vrem să intrăm concentraţi şi să îl câştigăm. După cum am arătat în ultima meciuri nu putem spune că mergem să câştigăm campionatul. Dar jucătorii sunt valoroşi şi cred că putem schimba imaginea noastră", a mai spus jucătorul muntenegrean.
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo