Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mai puțin de 600 de bilete rămase la vânzare pentru meciul dintre FCSB și Viking, din play-off-ul Conference League

Bianca Dumitru

Publicat 17/08/2022 la 11:32 GMT+3

FCSB va juca joi meciul tur din play-off-ul Conference League, urmând a primi vizita norvegienilor de la Viking. Suporterii au luat cu asalt site-urile unde s-au pus în vânzare biletele, iar în această dimineață mai erau disponibile doar 600 de bilete.

FCSB

Credit imagine: facebook

FCSB va primi joi seară, de la ora 21:30, vizita norvegienilor de la Viking, în meciul tur din play-off-ul Conference League.
Roș-albaștrii vor fi susținuți, încă o dată, de un număr uriaș de fani. Suporterii au manifestat un interes maxim pentru partida cu Viking, în doar 30 de minute fiind vândute 6.000 de bilete.
După numai o oră a venit și anunțul că 12.500 de bilete au fost epuizate, iar în această dimineață mai erau disponibile doar 600 de bilete, la inelul 3, care se vor vinde, cel mai probabil, în cursul acestei zile.
Partida din Conference League are, astfel, șanse mari să se dispute cu casa închisă, fiind puse la vânzare doar 30.000 de bilete, după ce UEFA a decis să închidă peluzele, din cauza unui steag afișat de ultrașii bucureșteni. Galeria se va muta, astfel, la tribuna 2, inele 2 și 3.
Citește și:

LOTUL PE CARE SE BAZEAZĂ NICOLAE DICĂ PENTRU DUBLA CU VIKING

Nicolae Dică a reușit să aducă și prima victorie din campionat, după cele 3 succese în Conference League. Conducerea vicecampioanei României a rezolvat mai multe transferuri care să ajute echipa pe toate fronturile, iar noii veniți au fost deja incluși pe lista UEFA pentru meciul de joi.
Astfel, Radu Boboc, Eduard Radaslavescu, Vadim Rață și Marco Dulca sunt pregătiți să pună umărul la calificarea celor de la FCSB în grupele Conference League.
Lotul FCSB-ului pentru dubla cu Viking:
  • Portari: Ștefan Târnovanu, Andrei Vlad, Răzvan Ducan;
  • Fundași: Valentin Crețu, Joyskim Dawa, Denis Haruț, Joonas Tamm, Florin Achim, Radu Boboc, Alexandru Pantea, Rachid Bouhenna, Risto Radunovic, Sorin Șerban;
  • Mijlocași: Adrian Șut, Octavian Popescu, Mihai Tănasă, Mihai Lixandru, Malcom Edjouma, Marco Dulca, Vadim Rață, Răzvan Oaidă, Darius Olaru, Alexandru Musi, Eduard Radaslavescu, Andrei Cordea;
  • Atacanți: Bogdan Rusu, Florinel Coman, David Miculescu, Ianis Stoica.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo