Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB are parte de susținere uriașă! Suporterii au cumpărat un număr mare de bilete într-o singură oră

Eurosport
DeEurosport

Publicat 16/08/2022 la 21:11 GMT+3

FCSB va juca joi turul play-off-ului din Conference League, în fața norvegienilor de la Viking. Suporterii au luat deja cu asalt site-ul unde s-au pus în vânzare biletele și se pare că va fi un nou meci în care jucătorii vor avea parte de o susținere imensă.

Fanii lui FCSB au creat o atmosferă fabuloasă

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Dani Morar
FCSB se pregătește intens de dubla cu Viking, decisivă pentru calificarea în grupele Conference League. Partida tur se va juca joi, la București, iar interesul este maxim, fiind premize de un sold out. Conducerea roș-albastră a anunțat că în doar jumătate de oră, fanii au cumpărat 6000 de bilete. Nebunia a continuat, iar după numai o oră s-a anunțat că 12.500 de bilete au fost epuizate. În condițiile în care peluzele sunt închise în urma deciziei UEFA, capacitatea stadionului a scăzut și sunt șanse foarte mari ca toate biletele să se epuizeze într-un timp record.
Cu doar 30.000 de locuri disponibile pe Arena Națională, galeria se va muta la Tribuna 2, inele doi și 3. Peluzele au fost închise din cauza unui steag afișat de ultrașii bucureșteni, dar cei prezenți pe stadion sunt așteptați să fie din nou la înălțime și să o poarte pe FCSB spre grupele europene.
"Joi vom sta la Tribuna II, inelele doi și trei! Vă așteptăm alături de noi, pe stadion, să încurajăm echipa! Turul european al stadionului continuă... Sperăm să se oprească aici și să revenim toți unde ne este locul, în peluză", a fost mesajul postat de cei de la Peluza Nord pe contul de Facebook.
Pe lângă suspendarea peluzelor, FCSB a primit și o amendă în valoare de 45.000 de euro. Încasările din bilete la meciul din turul precedent au fost de 250.000 de euro, astfel că nu sunt probleme în ceea ce privește plata amenzii.
Citește și:

Lotul pe care se bazează Nicolae Dică pentru dubla cu Viking

Nicolae Dică a reușit să aducă și prima victorie din campionat, după cele 3 succese din Conference. Conducerea a rezolvat mai multe transferuri care să ajute echipa pe toate fronturile, iar noii veniți au fost deja incluși pe lista UEFA pentru meciul de joi. Astfel, Radu Boboc, Eduard Radaslavescu, Vadim Rață și Marco Dulca sunt pregătiți să pună umărul la parcursul european al FCSB.
Lotul FCSB pentru dubla din play-off-ul Conference League cu Viking:
Portari: Ștefan Târnovanu, Andrei Vlad, Răzvan Ducan;
Fundași: Valentin Crețu, Joyskim Dawa, Denis Haruț, Joonas Tamm, Florin Achim, Radu Boboc, Alexandru Pantea, Rachid Bouhenna, Risto Radunovic, Sorin Șerban;
Mijlocași: Adrian Șut, Octavian Popescu, Mihai Tănasă, Mihai Lixandru, Malcom Edjouma, Marco Dulca, Vadim Rață, Răzvan Oaidă, Darius Olaru, Alexandru Musi, Eduard Radaslavescu, Andrei Cordea;
Atacanți: Bogdan Rusu, Florinel Coman, David Miculescu, Ianis Stoica.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo