FCSB este la un pas de calificarea în grupele Conference League. Echipa lui Nicolae Dică mai trebuie să treacă de Viking din Norvegia. Partida tur va avea loc joi seară, la București, pe Arena Națională.
În lotul pentru dubla din play-off-ul Conference League cu Viking, Nicolae Dică a inclus 29 de jucători pe lista UEFA, potrivit fanatik.ro.
Printre cei 29 de jucători se află și numele lui Radu Boboc, Eduard Radaslavescu, Marco Dulca și Vadim Rață. Cele patru achiziții noi ale roș-albaștrilor nu au putut evolua la returul cu Dunajska Streda, dar Nicolae Dică se va putea baza pe ei pentru cele două partide din play-off.
UEFA Europa Conference League
LIVEBLOG | CFR Cluj și FCSB își reiau astăzi parcursul european! Ce șanse au în duelurile zilei
ACUM 3 ORE
Lotul FCSB pentru dubla din play-off-ul Conference League cu Viking:
  • Portari: Ștefan Târnovanu, Andrei Vlad, Răzvan Ducan;
  • Fundași: Valentin Crețu, Joyskim Dawa, Denis Haruț, Joonas Tamm, Florin Achim, Radu Boboc, Alexandru Pantea, Rachid Bouhenna, Risto Radunovic, Sorin Șerban;
  • Mijlocași: Adrian Șut, Octavian Popescu, Mihai Tănasă, Mihai Lixandru, Malcom Edjouma, Marco Dulca, Vadim Rață, Răzvan Oaidă, Darius Olaru, Alexandru Musi, Eduard Radaslavescu, Andrei Cordea;
  • Atacanți: Bogdan Rusu, Florinel Coman, David Miculescu, Ianis Stoica.
Citește și:

FCSB – Viking se va juca cu ambele peluze închise

După ce a avut parte de o susținere importantă în cele două meciuri de pe teren propriu din preliminariile Conference League din această vară, FCSB va fi nevoită să joace cu ambele peluze închise partida de joi seară cu Viking.
UEFA a decis să închidă cele două peluze din cauza comportamentului suporterilor de la partida cu Dunajska Streda, dar și din cauza unui steag afișat de ultrașii roș-albaștrilor. Observatorul partidei a notat în raport că steagul respectiv avea semne neonaziste.
Din această cauză, FCSB a primit o amendă de 30.000 de euro, dar și o amendă suplimentară de 15.000 de euro, din cauza altor incidente care au avut loc în tribune la partida de săptămâna trecută.
UEFA Europa Conference League
Silkeborg, încrezătoare înainte de duelul cu FCSB! "Suntem o echipă mică, dar știm cum să câștigăm"
ACUM 5 ORE
UEFA Europa Conference League
Antrenorul lui Silkeborg, înaintea meciului cu FCSB: "Nu comparăm bugetele! Diferența e uriașă"
ACUM 19 ORE